Ny ägare, goda omen...

Bild till nyheten Ny ägare, goda omen...
Dår står det klart att New England Sport Ventures tar över som ny ägare i Liverpool och undertecknad ser fram emot det med förväntan men också vidskeplighet.

Ni som känner mig eller läst tidigare krönikor från den tiden jag kanske var flitigare med krönikepennan kanske kommer ihåg att jag är lätt vidskeplig av mig?

Eller... Vidskeplig och vidskeplig... Bara för att jag ätit baconburgare i 15 år på O?Learys, bara för att jag hade samma skjorta på mig i fyra år (tills den föll isär), bara för att min flickvän (nuvarande fru) enbart fick följa med mig och kolla Liverpool för att de gjorde fyra mål första gången hon såg en match med mig på svensk jord, eller för den delen att vi satt vid samma två bord (borta-och hemmabordet) på Götgatan i fem år betyder det inte att jag är vidskeplig.

Jag vill bara inte utmana ödet.

Liverpool har inte vunnit Ligan på år och dag och NESV tog över Boston Red Socks efter att de inte vunnit ligan på över fem decennier och... Som ni som kan baseball, eller sett den amerikanska versionen av "Fever Pitch" vet...

Sox vann World Series bara sådär!

Jag säger inte att detta har någon bäring på Liverpool men god och dålig karma balanserar sig.

Engelska Fever Pitch visade Liverpool förlora titeln, amerikanska NESVs Red Socks som vinnare så nu är det bara logiskt (?) att Liverpool får en del av karmakakan...

You?ll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer