Rykte: Dagens lag

Bild till nyheten Rykte: Dagens lag
Till i stort sett varje match denna säsong har den svenska supporterklubben flera timmar innan avspark kunnat presentera Liverpools startelva - till dagens match vet vi troligen också vilka som fått en plats i Hodgsons elva.

Matcherna mot Arsenal, Trabzonspor (x2), Manchester City & Steaua Bukarest hade en kille på forumet Red And White Kop rätt på samtliga positioner och avbytare. Men det är inte samma supporter som kommer med rapporterna om att Roy gett följande elva spelare chansen i dag. Paul Tomkins, känd skribent runt om i Liverpool kretsarna, med ett flertal böcker släppta, har postat följande lag på sin Twitter:

Innan vi går vidare vill jag bara säga att denna uppställning inte har blivit bekräftad eller officiell på något sett, *det är inte heller samma supporter som tidigare släppt laget i dag. Oklart vilken formation Hodgson har valt, men LFC.nu utgår från 4-2-3-1.

                          Reina
  Johnson - Carragher - Skrtel - Konchesky
                  Poulsen - Meireles
                Kuyt - Gerrard - Cole
                         Torres

Övrigt
Domare i matchen är Stuart Attwell. Mike Cairns samt Ron Ganfield är linjemän. Fjärdedomaren heter Lee Probert. Matchen visas i dag (lördag 25/9) klockan 16:00. Kanalerna som sänder matchen heter Kanal 10 och Viasat Premier League HD. Har du inte någon av kanalerna - kan du se matchen via stream. Läs mer om det i vår streamingguide.

Glöm inte att delta i våra tävlingar som medlem - läs mer högst upp till vänster på startsidan. Fullständig införrapport.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer