EL-kollen: Utrecht, Steaua & Napoli i helgen

Bild till nyheten EL-kollen: Utrecht, Steaua & Napoli i helgen
Första matchen av Europa Leagues gruppspel för Liverpool blev avklarad den förra torsdagen då man besegrade rumänska Steaua Bukarest på Anfield med 4-1. Fortfarande har man inte mött Napoli och Utrecht, hur gick det för motståndarna i helgens ligaspel?

För Napoli väntade det en svår bortamatch mot Sampdoria i helgen. Samp tog ledningen efter 79 minuter genom Antonio Cassano på straff, men efter mål från Marek Hamsik och Edison Cavani sex minuter från fulltid vände Neapel-klubben på steken och reste hem med tre poäng i bagaget.

Cavani och Hamsik är två av Napolis bästa spelare - något för Carra och co. att se upp för. Napoli ligger på sjundeplats i Serie A.

Utrecht spelade hemma mot VVV-Venlo som för tillfället ligger näst sist i den holländska tabellen. Utrecht vann med 3-2 efter att ha legat under två gånger. Ricky van Wolfswinkel, som i sommar ryktades vara på väg till Liverpool, gjorde två av målen. FCU ligger på placering nummer sju i Eredivisie.

Steaua Bukarest hade chansen att gå upp i ligaledning i kvällens match mot Astra Ploiesti. Steaua tog ledningen efter 17 minuter av Kapetanos och allt såg då lovande ut. Ploiesti kvitterade med 19 minuter kvar och matchen slutade 1-1. Bukarest ligger trea i den rumänska ligan med en poäng efter ligaettan Otelul Galati.