Man United-Liverpool: Höjdpunkter

Bild till nyheten Man United-Liverpool: Höjdpunkter
Liverpool förlorade dagens match mot Manchester United på Old Trafford med 3-2. Pool hämtade ett 2-0 underläge till 2-2 efter två mål av Steven Gerrard, men sex minuter från fulltid gjorde Dimitar Berbatov sitt tredje mål för dagen.

United tog ledningen strax innan första halvleks slut genom Berbatov, som på en hörna kunde nicka in ledningsmålet.

Inte långt in i andra halvlek kom även mål nummer två från anfallaren. Efter ett fint inlägg från en medspelare gjorde Berbatov en cykelspark och satte den via ribban i Reinas högra hörn.

Liverpool fick straff efter en solklar brytning på Torres av Evans. Gerrard tog hand om straffen, och som så många gånger förr gjorde han mål.

Bara sex minuter senare tilldelas Pool en frispark som Captain Fantastic gjorde sig redo för att lägga. Den blev så pass bra att Van der Sar inte hare en chans. Gerrard gjorde båda målen och resultatet skrevs till 2-2, scousern firade precis som han gjorde i 4-1 segern, att kyssa kameran vid hörnflaggan - Liverpool var tillbaka. Nästan fem minuter från fulltid gjorde Dimitar Berbatov 3-2 på en nick.

LFC.nu hoppas kunna ge er mer höjdpunkter inom kort.

*** Vi har problem med målen, artikeln uppdateras så fort de funkar igen. Klicka HÄR för att se målen på en annan länk tills vidare.

1-0 Dimitar Berbatov 42
2-0 Dimitar Berbatov 59
2-1 Steven Gerrard 64
2-2 Steven Gerrard (straff) 70
3-2 Dimitar Berbatov 84