Man U-LFC: 3-2

Bild till nyheten Man U-LFC: 3-2
Domare Howard Webb blåste precis av matchen mellan Manchester United och Liverpool på Old Trafford. Bulgaren Dimitar Berbatov gjorde samtliga tre mål för United när de vann med 3-2.

United tog ledningen strax innan första halvleks slut genom Berbatov, som på en hörna kunde nicka in ledningsmålet.

Inte långt in i andra halvlek kom även mål nummer två från anfallaren. Efter ett fint inlägg från en medspelare gjorde Berbatov en cykelspark och satte den via ribban i Reinas högra hörn.

Därefter pressade Liverpool på bra och fick straff efter en solklar brytning på Torres av Evans. Gerrard tog hand om straffen, och som så många gånger förr gjorde han mål.

Bara sex minuter senare tilldelas Pool en frispark som Captain Fantastic gör sig redo att lägga. Det blir så pass bra att Van der Sar inte har en chans. Gerrard gjorde båda målen och resultatet skrevs till 2-2 - Liverpool var tillbaka.

Nästan fem minuter från fulltid gjorde Dimitar Berbatov 3-2 på en nick. United var bättre laget i den första, medan Liverpool jobbade sig in mer och mer i den andra och skulle enligt undertecknad varit värda ett oavgjort resultat. Slarvigt.

I nästa match gästas Hodgson och hans mannar av Northampton på Anfield för spel i Carling Cup. Sunderland kommer på besök i nästa ligamatch, som du kan följa nere i Malmö med närmare 130-140 supportrar. Anmäl dig till Storträff Syd HÄR. Mark Wright, Spirit of Shankly, Sam Dodds och många fler deltar.

Fullständig matchrapport kommer inom kort.