Dagens lag mot Steaua Bukarest

Bild till nyheten Dagens lag mot Steaua Bukarest
Roy Hodgson väljer att starta med följande uppställning i sin första Europa League match i gruppspel sammanhang på Anfield i dag.

Samma startelva som den svenska supporterklubben i går kunde presentera enligt rykten - får även chansen från start i dagens gruppspels match mot Steaua Bukarest.

Liverpool: Reina, Kelly, Konchesky, Kyrgiakos, Agger, Babel, Maxi, Meireles, Spearing, Ngog, Cole.

Bänken: Jones, Johnson, Lucas, Carragher, Pacheco, Shelvey, Eccleston.

Steaua Bukarest: Tatarusanu, Emeghara, Abrudan, Radut, Kapetanos, Tanase, Latovlevici, Angelov, Geraldo Alves, Bicfalvi, Stancu.

Bänken: Lungu, Gardos, Nicolita, Ricardo Gomes, Surdu, Eder Bonfim, Apostol.

Som vi kan se så sätter Roy Hodgson sina största stjärnor på bänken och startar med två av sina nyaste nyförvärv. En väldigt oprövad uppställning som Hodgson ger chansen både för att få vila spelare och även för att kunna få ge spelare, som är mer vana vid bänken, en chans att visa vad de går för. Torres och Gerrard vilas.

Övrigt
Matchen startar 21.00 svensk tid på TV4 Sport. Domare i matchen är: Cesar Muniz Fernandez med sin assisterande domare Jose Fernandez Miranda och Javier Novoa Robles. Dagens fjärdedomare är Carlos Delgado Ferriro.

För er som inte har TV4 Sport så går det även att streama matchen, se mer om det i vår streaming gudie på startsidan. Glöm inte att gå med i vår grupp på facebook, klicka HÄR.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer