Höjdpunkter: Carraghers testimonial

Bild till nyheten Höjdpunkter: Carraghers testimonial
Jamie Carragher spelade i dag som säkert de flesta av er känner till sin testimonialmatch mot Everton på Anfield. Matchen slutade 4-1 och nedan hittar du samtliga mål.

Luis Garcia gav Liverpool ledningen redan efter en minut och mannen han själv, Jamie Carragher utökade till 2-0 på straff strax innan pausvilan. Joe Cole satte mål nummer tre innan Carra orsakade straff och själv tog den.

Domare Mark Halsey hann inte blåsa innan Carragher sprang fram och satte straffen - för Everton. Ungtuppen Nathan Eccleston gjorde avgörande målet, 4-1.

LFC.nu hoppas kunna ge er mer höjdpunkter inom kort. Klicka här för att läsa den fullständiga matchrapporten. På denna länk hittar du delar av den svenska supporterklubbens hyllningsvecka till Carragher - resterande delar kommer under morgondagen.