Gerrards hyllning till Carragher

Bild till nyheten Gerrards hyllning till Carragher
Steven Gerrard stämmer in i hyllningskören kring sin kompis och vapendragare Jamie Carragher inför morgondagens testimonial på Anfield.
Stevie hoppas också få spela några minuter - trots kvällens EM-landskamp mot Bulgarien på Wembley.

Liverpoolkaptenen är den som har spelat längst tillsammans med jubilaren i den röda tröjan.

"Många spelare byter klubbar under karriären, men Carragher finns det bara en av. Han förtjänar verkligen och få fira sin fantastiska karriär inför ett fullsatt Anfield", säger Steven till Liverpool Echo.

Gerrard är kapten i kvällens EM-kvalmatch mot Bulgarien, men hoppas ändå att hinna tillbaka till Merseyside för att spela några minuter i Carras testimonial.

"Det är härligt att jag får chansen att vara med i firandet. Han har haft en stor inverkan på min karriär ända sedan min första dag på Melwood. Första åren umgicks jag mest med Danny Murphy och Carra hängde mest med Michael Owen. Men då de försvann blev vi rumskamrater."

"Vi kommer båda från liknande bakgrunder, så vi har lätt för att prata och bolla idéer med varandra. Jag har en enorm respekt för Carra, både som spelare och som person. Alla succéfulla lag behöver en spelare som Carra. Det spelar ingen roll vilken match det är, för han ger alltid järnet när han är på planen".

"De sista åren har han varit en av världens bästa backar och han förtjänar att bli jämförd med de allra största i Liverpools historia. Visst, vi kan skoja ibland om hur ljust han skriker under matcherna, men han är en fantastisk organisatör och en stor ledare på planen".

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer