Rumour Mill

Bild till nyheten Rumour Mill
Det har precis som tidigare dagar under Silly Season ryktats om att spelare ska skriva på och lämna Liverpool. LFC.nu har idag sammanställt några av ryktena från måndagen.

* Snart i samma lag? Det är ingen nyhet att Roy Hodgson jagar en ny vänsterback.

Emiliano Insua var inte ens med på bänken i ligapremiären mot Arsenal, och allt tyder nu på att argentinaren flyttar. Genoa i Italien har visat intresse.

Fulhams Paul Konchesky ryktas finnas på Hodgsons lista för ny vänsterback. Konchesky spelade inte för Fulham i helgen mot Bolton då tränare Mark Hughes sa att han inte var helt redo för match.

* I helgen rapporterade vi om att Toulouse målspruta, fransmannen Andre-Pierre Gignac enligt franska rapporter skulle vara på väg till Merseyside. Det ryktas även idag om att 24-årige Gignac kan bli nästa nyförvärv för Reds.

Gignac har tidigare ryktats vara nära en flytt till Man United och sägs kosta runt €15M-20M. Andre-Pierre har dock kontrakt med Toulouse till 2013.

* Dani Pacheco har nyligen tilldelats nummer 12 i Liverpool. Pacheco gjorde ett fantastiskt u19 EM med fyra mål för Spanien och sa själv att hans framtid var oklar i Pool. Real Sociedad har tidigare visat intresse, men nu ska en annan spansk klubb vara på jakt efter Dani.

Nykomlingen i La Liga inför denna säsong, Levante är sugna på att låna 19-åringen över hela säsongen 2010/11.

* West Bromwich Albion har under Silly Season velat köpa gårdagens målskytt mot Arsenal, David N’Gog. Fransmannen själv går idag ut och kyler ner ryktena när han säger:

"Jag är en anfallare och jag vill göra en hel del mål för Liverpool. Jag har jobbat hårt för detta så det är skönt när det släpper."

* Övriga rykten idag är att Middlesbroughs 28-årige australiensiska målvakt Brad Jones sägs ha genomgått den obligatoriska läkarundersökningen på Melwood idag, båda klubbarna ska vara överens om en övergångssumma och detsamma gäller för Jones själv kring de personliga avtalen.

Sky Sports skriver att en övergång förväntas ske inom en snar framtid.

Ola Toivonen, fem mål på två matcher under den nya säsongen för PSV Eindhoven. Roy Hodgson var och scoutade spelare under landskampen mellan Sverige och Skottland på Råsunda.

Man tror att Toivonen har just den spelaren Hodgson hade ett extra öga på, Sky Sports skriver också att LFC förbereder ett bud på anfallaren. Klicka här för att läsa mer om Toivonen.

Källor: MirrorFootball, GiveMeFootball, Daily Mail, generalPRESS & Sky Sports.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer