Andra rutiner med Hodgson

Bild till nyheten Andra rutiner med Hodgson
Liverpools nya manager Roy Hodgson har nu gjort en stor förändring sen det att han tog över efter Rafael Benitez.

Liverpools nya manager Roy Hodgson har nu infört en ny förändring i laget, han låter spelarna ta del utav den tänkta startelvan långt innan premiärmatchen senare idag mot Arsenal.

Hodgson anser att spelarna får ett övertag när de kan fokusera på sina uppgifter redan dagen innan det är dags för match, och inte skapa osämja i truppen när spelare får reda på att de inte är tänkta startspelare samma dag som matchen ska spelas.

Benitez brukade vänta med att avslöja startelvan till 2-3 timmar innan avspark men Hodgson säger; "Jag tycker inte att man ska hålla tillbaka med startelvan.

Jag finner att det kan skapa gruff, om du väntar tills precis innan det är match med att säga till någon att han inte kommer få spela när han förväntar sig det."

Joe Cole förväntas göra ligadebut för klubben samtidigt som Fernando Torres kan komma att sitta på bänken, fem veckor efter det att han skadade ljumsken i VM finalen.

Hodgson tillkännager att han fortfarande behöver en ny anfallare, och säger; "Jag kommer inte med några ursäkter när jag säger att vi behöver få in ytterligare en anfallare, en spelare med några av Fernandos egenskaper."

Källa: Daily Mail

Var inte det en utav anledningar till att Benayoun lämnade oss? Han fick reda på i sista sekund att han inte skulle starta. Vad tycker du, rätt eller fel att låta spelare få reda på startelvan dagen innan det är match?

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer