Se Gerrards vackra baljor mot Ungern

Bild till nyheten Se Gerrards vackra baljor mot Ungern

De flesta Liverpool-spelarna lirade igår landskamper för sina respektive land. Steven Gerrard gjorde två mål när England besegrade Ungern med 2-1. Krisztian Nemeth blev även målskytt, för Ungern mot Bosnien.

Lucas Leiva spelade igår natt för sitt Brasilien. Lucas var inte med i sommarens VM i Sydafrika, men har nu under den nya tränaren fått nytt förtroende.

Brasilien vann matchen mot USA i New Jersey med 2-0 efter mål av Alexandre Pato och Neymar.

Lucas spelade hela matchen. Värt att notera är att Lucas inte kommer vara i Liverpool tidigast från på fredag, därför hoppas Liverpool kunna slutföra en övergång för Christian Poulsen (dansken fick ledigt från Danmarks landskamp mot Tyskland idag).

Martin Kelly gjorde sin debut för det engelska u-21 landslaget igår mot Uzbekistan. Kelly byttes in i halvtid och fick spela hela den andra halvleken.

Högerbacken kunde inte fått en bättre debut då han i 77:e minuten nickade in 2-0 för Young Lions, vilket matchen även slutade.

Förhoppningsvis har Kelly nu visat förbundskaptenen Stuart Pearce att han är något att ha i tankarna inför kommande u-21 EM i Danmark nästa år.

Steven Gerrard visade strålande form för England i 2-1 segern över Ungern. I den 63:e minuten gjorde Everton-spelaren Phil Jagielka självmål och England var i underläge. Captain Fantastic, namnet som Gerrard går under i Liverpool – och nu i Three Lions?

Stevie G är fortsatt lagkapten då Rio Ferdinand är skadad. Sex minuter efter Ungerns ledningsmål, kvitterade Gerrard med ett skott rakt upp i krysset från cirka 25 meter.

Bara drygt fem minuter senare var det dags igen. Steven dribblade bort två ungerska spelare och petade in bollen – världsklass är bara förnamnet. Glen Johnson spelade hela matchen, Gerrard gick ut i den 82:e. KLICKA HÄR för att se Gerrards första mål, och HÄR för att se det andra.

Liverpools argentinska trio; Javier Mascherano, Maxi Rodriguez och Emiliano Insua reste till Dublin för match mot Irland. Argentina vann med 1-0 efter ett tidigt mål från Angel Di Maria. Masch spelade hela matchen. Maxi Rodriguez och Emiliano Insua satt på bänken under samtliga 90 minuter.

Sotirios Kyrgiakos mot Milan Jovanovic när Grekland mötte Serbien på Röda Stjärnans hemmaarena Stadion Crvena Zvezda. Grekland vann matchen med 1-0 efter att Salpigidis gett grekerna ledningen strax före paus. Jovanovic spelade 69 minuter, medan Kyrgiakos blev utbytt i pausvilan.

Daniel Agger och Danmark mötte Tyskland i Parken. Med lite mindre än 20 minuter kvar tills matchen var över ledde tyskarna med två mål mot noll. Men efter mål av Dennis Rommedahl och Mads Junker vände Danmark matchen och fick till ett oavgjort resultat. Agger spelade hela matchen.

Martin Skrtels Slovakien tog emot Kroatien i en match som slutade 1-1. Skrtel spelade hela matchen och fick dessutom ett gult kort.

David N’Gog var lagkapten för Frankrike i förlust matchen mot Belgien u-21 med 1-0. N’Gog spelade hela matchen. Nyförvärvet från Glasgow Rangers, Danny Wilson, spelade hela matchen för det skotska u-21 landslaget i 1-1 matchen mot Sverige. Skottland kvitterade på övertid.

Peter Gulacsi och Krisztian Nemeth spelade inte träningsmatch som större delar av laget, istället spelade dem EM-kvalmatch mot Bosnien. Nemeth gav Ungern ledningen i 79:e minuten, matchen slutade tillslut 2-0. Gulacsi & Nemeth spelade båda hela matchen.

Victor Palsson blev inbytt för Island i 4-1 segern över Tysklands u-21 landslag i den 79:e minuten. Nabil El Zhar och Marocco spelar för tillfället mot Guinea.