Cole nöjd med Anfield debut

Bild till nyheten Cole nöjd med Anfield debut
Joe Cole var nöjd med sin debut på Anfield, men önskade att han hade gjort mål. Mittbacksgiganten Jamie Carragher var nöjd med hur nyförvärvet spelade ikväll.



Cole hittade snabbt spelet på Anfield och gjorde mer än en godkänd match mot Rabotnicki ikväll. Kombinationsspelet, speciellt med Steven Gerrard, var av högsta klass, och Joe skapade flera chanser åt sin nya medspelare. 

Våran nya mittfältare var själv väldigt nära att göra mål i matchen, då han kom till flera skott. Som närmast kom han efter bara en minut i andra halvlek då han slog ett inlägg som gick precis över målvakten och tog i ribban.

"Det var härligt att få spela, och jag behövde de 90 minuterna. Jag blev lite sleten de sista 20, men det var det värt. Men det hade varit fint att få göra mål" sa Cole till Kelly Dalglish på ITV efter matchen.

"Jag hoppas att vi förbättras ännu mer. Det är en trevlig atmosfär i klubben och vi ser fram emot säsongen."

Jamie Carragher var nöjd med Cole och sa följande efter matchen:

"Han gjorde det riktigt bra och det var en bra match från Coles sida. Matchen var, med all respekt för motståndaren, redan vunnen sedan den första matchen - men detta var en bra match från lagets sida och speciellt ifrån Joe och Steven."

"Vi har blivit avskrivna under sommaren, men vi tror alla att vi kan göra det bättre än förra säsongen. Nyheterna med Joe, Steven och Fernando är mycket bra, och vi kanske kan få in fler nya spelare.", avslutade våran vice kapten Jamie Carragher med.

Källa: ITV och liverpool.no


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer