Aurelio glad att vara tillbaka

Bild till nyheten Aurelio glad att vara tillbaka
Fabio Aurelio är tillbaka i Liverpool och ser återkomsten som en nystart.

Aurelio missade stora delar av förra säsongen på grund av skada och parterna kunde inte enas om ett nytt kontrakt, vilket innebar att brassen lämnade Liverpool i slutet av förra säsongen.

Liverpool har därmed stått utan vänsterback under försäsongen eftersom klubben samtidigt kommit överens om att sälja Insua till Fiorentina, även om han nu också finns med i truppen till matchen mot Mönchengladbach imorgon.

Aurelio har skrivit på fram till 2012 efter att ha imponerat på Roy Hodgson och tränarstaben då tränat med klubben den sista tiden.

"Jag är väldigt nöjd och stolt. Det känns som om jag skriver på för första gången - allt har ändrats, så det känns som en ny början för mig, med nytt självförtroende och ny manager.

"Förhoppningsvis kan jag lyckas väl den här säsongen.

"Mitt mål är att hjälpa laget att prestera bättre än förra säsongen. Allt går riktigt bra, så jag tror att vi kan utvecklas en hel del.

"Vi har fått in några riktigt fina förstärkningar och vi kan tro på oss själva."

Aurelio finns redo för spel redan imorgon mot Mönchengladbach och han hoppas få lite speltid efter att ha arbetat hårt för att hålla sig i bra kondition sedan förra säsongen slutade.

"Jag har arbetar för mig själv ett tag sedan mitt kontrakt gick ut och försökt hålla mig i bra form under försäsongen, så jag är i bra kondition.

"Förhoppningsvis kan jag få lite speltid i matchen mot Mönchengladbach."

Aurelio imponerade på Liverpool tekniska personal och läkarteamet, vilket gjorde att klubben valde att erbjuda ett 2-årskontrakt.

Roy Hodgson berättar: "Jag bad klubben att kolla om Fabio Aurelio hittat en ny klubb.

"När vi kom fram till att han inte hade det, så bjöd vi honom tillbaka till Melwood, så att jag, min tränarstab och läkarteamet noga kunde bedöma spelaren.

"Vi var alla väldigt imponerade och jag är jättenöjd att vi lyckats värva Fabio på nytt."

Källa: Liverpoolfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer