Hodgson inte nöjd över organiseringen

Bild till nyheten Hodgson inte nöjd över organiseringen

Roy Hodgson är inte nöjd över hur man har organiserat Europa League, och säger själv till SkySports att han inte kunde fått en tuffare start som tränare för Liverpool.

Liverpool lyckades aldrig få det viktiga målet på bortaplan mot Hull i säsongens sista match i maj. Steven Gerrard sköt bland annat i stolpen i slutet, ett oavgjort resultat betydde att laget hamnade på en sjunde plats i ligatabellen istället för en sjätte vid vinst.

I och med detta behöver Liverpool nu starta sin nya säsong med obligatoriska matcher väldigt tidigt.

Klubben får inte bara spela träningsmatcher, utan man måste nu även ta in unga och orutinerade spelare för att spela kvalmatch till Europa League.

Joe Cole, Steven Gerrard, Jamie Carragher, Glen Johnson, Pepe Reina, Fernando Torres, Javier Mascherano, Maxi Rodriguez, Ryan Babel och Dirk Kuyt kommer samtliga att stå över matchen mot FK Rabotnicki och Hodgson är inte särskilt förtjust i organisationen av turneringen:

"Jag hade inte kunnat föreställa mig en svårare start på min karriär i Liverpool än den jag fått. Att resa till Skopje för att spela kvalmatch mot ett bra lag utan att ha möjligheten att arbeta med a-laget, och med bara tio seniorspelare tillgängliga."

"Det kunde inte ha blivit svårare. Jag tror att om det värsta inträffar, och att vi inte tar oss vidare till nästa omgång, samt att Rabotnicki var det bästa laget - så kommer det vara för att vi inte hanterade situationen tillräckligt bra."

"VM har en enorm betydelse för storlag från England, Spanien, Italien och Tyskland, och för att sedan spela kvalmatch den 29:e juli, när dina spelare kommer tillbaka från semestern 22:e och 23:e juli. Alla känner till att du inte kan plocka spelare från stranden, ge dem tre dagars träning för att sedan låta de spela i en viktig match."

"Vi har inte mycket annat till val. Laget vi kommer starta med imorgon, kommer vara väldigt olikt det som kommer möta Arsenal i ligapremiären den 15:e augusti."

Källa: SkySports och Liverpool.no.

Klicka här för att läsa införrapporten mot FK Rabotnicki - all historia, statistik och detaljer du bör veta!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer