Rumour Mill

Bild till nyheten Rumour Mill

Det har precis som tidigare dagar under Silly Season ryktats om att spelare ska skriva på och lämna Liverpool. LFC.nu har idag sammanställt några av ryktena från måndagen.

* LFC.nu rapporterade senast igår om att dansken Christian Poulsen ryktas vara på väg till klubben. Juventus ska enligt Tuttosport vara villiga att byta Poulsen mot Daniel Agger, italienarna sägs också kunna lägga på ytterligare €4-5M i dealen för att danskarna ska byta klubb.

* Juventus är även inblandade i nästa rykte. The People hävdar idag att klubben kan tänka sig att sälja eller byta bort portugisen Tiago. Den före detta Chelsea-spelaren placeras som ersättare till Javier Mascherano.

* Royston Drenthe, yttermittfältaren kopplas samman med Liverpool enligt Daily Star. Drenthe har inte lyckats sedan han lämnade Feyenoord för Real Madrid och ska vara sugen på att byta klubb. Holländaren ska via sin sida på facebook ha sagt att han snart kommer lämna Spanien för Liverpool och att han hoppades få en bra säsong på Merseyside.

* Ännu en holländare på tapeten, den svenska supporterklubben skrev igår om att 27-åriga Rafael Van der Vaart skulle vara sugen på att lämna Real Madrid och La Liga för Chelsea eller Liverpool. Sky Sports skriver ikväll att Rafael väljer att stanna i Los Blancos.

* Vi fortsätter på Real Madrid... Raúl Gonzalez Blanco sa idag tack & adjö till Madrid efter 16 år i klubben. Ikonen fick ingen förlängning på sitt kontrakt och har nu börjat leta efter en ny klubb.

Daily Mail skriver att Raúl i en intervju ska ha sagt att det finns intresse från Schalke samt att de haft diskussioner med Bundesligaklubben och att hans framtid är i Tyskland eller England. Samma tidning rapporterar att Liverpool, Manchester United, Newcastle och Tottenham även är på jakt efter 33-åringen.

* Chelsea, Manchester City och Barcelona har nämnts som potentiella köpare av Fernando Torres om spanjoren väljer att lämna Liverpool. Mirror skriver idag att Roberto Mancini och Man City fortfarande är sugna på Torres. För att göra en lång text kort; Vi håller ögonen på tre anfallare och Torres är en av dem. Fernando är en fantastisk anfallare som spelat i Premier League i flera år, men allt beror på priset – Mancini. £50-70M är priset som tidningarna skriver om idag för El Niño.

* Gilberto Silva, tidigare i Arsenal, har varit en av spelarna som ryktas vara eventuell ersättare för Javier Mascherano. Gilbertos agent har idag sagt att brasilianaren trivs i Panathinaikos.

* Connor Wickham, engelska supertalangen som till vardags spelar i Ipswich Town. 17-åringen spelade över 20 matcher i The Championship den förra säsongen och var även en stor faktor till att England vann u-17 EM. Arsenal och Tottenham ska också vara intresserade. Hodgson var redan intresserad av Wickham under sin tid i Fulham. Prislappen ligger på runt £8.5M.

Källa: Goal.com, The People, Sport.co.uk, Tuttosport, SkySports & Mirror.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer