Jovanovic om debuten och bytet av tröjnummer

Bild till nyheten Jovanovic om debuten och bytet av tröjnummer

Liverpools andra värvning som bosman under sommarens transferfönster, Milan Jovanovic gjorde sin debut för Liverpool mot Kaiserslautern i lördags.

Serben fick spela 45 minuter och säger idag till Daily Mail att han ska göra sitt bästa i varje match för att visa att han förtjänar att vara i klubben.

Jovanovic blev redan populär på den röda delen av Merseyside för två år sedan efter sitt mål mot Everton i UEFA Cupen.

Milan spelade som yttermittfältare mot Kaiserslautern och byttes ut mot Philipp Degen i pausvilan. Jovanovic kom inte riktigt in i matchen, men han var inte den enda spelaren som inte gjorde det.

Milan förväntas starta torsdagens kvalmatch mot FK Rabotnicki i Europa League. Jovanovic säger följande inför matchen mot makedonierna:

"Vi har ett väldigt ungt lag med mycket talang och potential, om vi gör mål först, kommer situationen att förändras och vi kommer att få mycket mer förtroende."

"Jag ser verkligen fram emot det. För alla spelare runt om i världen, måste du vara stolt när du spelar för en klubb som Liverpool. Det är fantastiskt att vara här."

"Jag ska försöka att göra mitt bästa under varje minut och vid varje målchans i matcherna för att visa att jag förtjänar att vara här."

På frågan om hur det kändes att spela på kanten och vad han "Jova" tyckte när han fick reda på att han skulle få byta tröjnummer igen svarade han:

"Nummer 14 har alltid varit mitt favoritnummer och jag har även det när jag spelar för landslaget, så jag blev väldigt glad över bytet."

"För mig spelar det ingen roll vart jag spelar, det är upp till tränaren. Självklart har jag en position som jag gillar mest att spela på, men det kommer inte vara några problem för mig om jag ska spela som yttermittfältare igen. Kanske tar det lite tid innan jag vet allt om hur det är att spela på den positionen. Men jag känner ju till hur man spelar fotboll ändå."

Källa: Daily Mail

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer