Senaste nytt från Hodgson

Bild till nyheten Senaste nytt från Hodgson

Roy Hodgson har gjort en hel del förändringar i Liverpool sedan han kom till klubben. Idag säger han i två artiklar till Liverpool Daily Post att han bland annat är bekymrad över att Liverpool inte har tillräckligt med spelare till Europa League-kvalet nästa vecka.

Hodgson tror att det kommer bli två tuffa matcher för ett Liverpool utan sina största stjärnor. Engelsmannen sa också att det är en vänsterback och anfallare som prioriteras högst på marknaden just nu.

"Jag är väldigt bekymrad över att vi inte har tillräckligt med spelare till nästa vecka. Det hade varit fint om vi kunde hämtat in någon ny spelare innan tiden går ut, men det är ganska orealistiskt, och jag kan inte se att det kommer ske. Det kommer bli två otroligt tuffa matcher för oss på denna tidpunkten av säsongen, men allt hänger egentligen på hur högt vi ska prioritera Europa League."

"Aston Villa åkte ut väldigt tidigt i fjol, för att sedan ha en väldigt bra säsong - speciellt under den första delen. Om klubben tycker att turneringen ska prioriteras och önskar att våra toppspelare ska få spela, vet vi samtidigt att det kan komma skador på spelarna under säsongen. Det är ett val jag inte är ensam om, men som klubben måste ta."

"Vårt medicinska team är väldigt tydliga på saken att spelarna kommer tillbaka från ett VM och efter tre veckors paus. De måste då jobba mycket fysiskt för att du ska kunna kasta in dem i viktiga matcher. De säger att det vore fel av mig att använda dessa spelare så pass tidigt om vi ska använda de större delen av säsongen som kommer. Men om jag inte använder spelarna, har jag inga spelare med rutin och erfarenhet, det är ett dilemma. Du kan förlora om du inte använder dem, och du kan förlora på det om du använder dem."

Roy gör även klart för sig att han förväntas hämta in fler nya spelare i sommar, och har en vänsterback samt en anfallare som sina första prioriteringar.

"Vi behöver förstärka på båda positionerna, och vi behöver några skickliga duktiga unga spelare som vi kan jobba med i framtiden så vi förhoppningsvis kan få fram en ny Gerrard, Carragher, Owen eller Fowler."

"Vi måste förstärka offensivt också. En spelare som Joe Cole är väldigt viktig på ett sånt sett, och jag hoppas han inte blir den sista."

Källa: Liverpool Daily Post

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer