Cole tror Liverpool kan utmana om titlar

Bild till nyheten Cole tror Liverpool kan utmana om titlar

Joe Cole skrev i veckan på ett fyraårskontrakt för Liverpool. Han har hyllat både supportrarna och klubbens historia sedan dess. Cole säger nu att han tror att Liverpool med den truppen de har nu, kan utmana om titlar den kommande säsongen.

Steven Gerrard gick i veckan ut och sa att han stannar i klubben. Cole menar nu att om Fernando Torres går i samma fotspår är det inte omöjligt att laget kan utmana om flera titlar under säsongen som kommer.

Det har spekulerats om att Torres ska lämna Liverpool för klubbar som Chelsea, Barcelona och Manchester City. Joe Cole säger följande om Reds chanser den kommande säsongen, han hyllar samtidigt sina lagkamrater:

"Jag kom hit för att jobba hårt och utmana om titlar med Liverpool, och med dem spelarna vi har är det inte omöjligt. Bara titta på laget vi har redan."

"Fernando är lika bra som andra på hans position i världen, och detsamma gäller för Steven Gerrard. Sedan har du Pepe Reina som är på en av de högsta nivåerna, samt även Jamie Carragher, som har varit en av de bästa här under en lång tid."

"Klubben har Maxi Rodriguez och Dirk Kuyt som båda spelade bra i VM, och så många andra internationella spelare som rullar av tungan."

"Om vi kan slippa skador på våra spelare, och om vi kan spela bra tillsammans. Allt handlar om hur vi är tillsammans som ett lag och hur lagandan är, det är något som kan ta dig långt."

"Lägg till det på våra spelare vi har här och vi kan gå långt - jag tror att med de spelarna vi har kan göra väldigt bra saker."

Källa: MirrorFootball

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer