Roy hyllar de yngre spelarna

Bild till nyheten Roy hyllar de yngre spelarna

Det var en nöjd Roy Hodgson som mötte pressen efter 0-0 matchen mot Grasshopper igår kväll. Matchen var engelsmannens första som tränare för Liverpool.

Roy hyllar både de unga spelarnas prestation i matchen och köpet av Danny Wilson.

Danny Wilsons övergång från Glasgow Rangers till Liverpool blev klar några timmar före avspark igår. Ett ungt och reservbetonat Liverpool mötte Grasshopper i den första matchen för säsongen.

Med spelare från akademin som Jay Spearing, Stephen Darby, Nathan Eccleston, David Amoo, Tom Ince, Steven Irwin och Lauri Dalla Valle lyckades Reds spela oavgjort mot den schweiziska klubben.

"Vi måste hålla ögonen öppna och iaktta varje ung spelare som skulle kunna vara en framtida världsstjärna."

"Ju tidigare vi får dem till klubben, desto bättre är det. Mot Grasshopper hade vi unga spelare som Eccleston och Amoo, spelare som vet ett de har en exceptionellt talang. Vi behöver spelare av den kvaliteten. Danny Wilson är ett lysande exempel. Jag är mycket nöjd över att vi lyckades med att hämta honom till klubben."

Roy var nöjd över den prestation de unga spelarna visade mot Grasshopper, ett lag som redan är igång med sin egna säsong.

"Pojkarna var mycket bra. Detta är en grupp med pojkar där många av de aldrig spelat i a-laget eller ens varit med i a-lagstruppen. Spelare som Tom Ince, Jack Robinson och Victor Palsson är väldigt unga."

"Så... att möta ett lag som Grasshopper, som är i toppen av den schweiziska ligan och kunde använda alla sina bästa spelare, samt att få 0-0 är en otrolig prestation med tanke på att några av spelarna inte sparkat en boll utanför akademin tidigare."

"Vi hade några chanser men är glada över att ha fått oavgjort. Vi fick inte det på grund av att vi hade tur, vi fick oavgjort för att vi jobbade hårt och visade beslutsamhet."

"De har gjort klubben stolt. Jag hade inga som helst tvivel på att de skulle göra det i termer av deras beslutsamhet, vilja och arbetsinsats men grunden är att det för närvarande finns luckor i deras spel på grund av sin ålder. Det tar tid."

Liverpool möter Kaiserslautern i nästa träningsmatch som är på lördag 24/7, du följer senaste nytt inför den och övriga matcher här på Liverpoolfc.nu.

Källa: Liverpoolfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer