Hodgson om Torres framtid

Bild till nyheten Hodgson om Torres framtid

Joe Cole och Danny Wilson har skrivit på för klubben i dagarna. Steven Gerrard har gått ut och sagt att han stannar i Liverpool. Det har varit mycket positivt för oss supportrar i början av denna vecka. Fernando Torres, spanjoren som för inte så länge sedan vann VM med sitt Spanien, är en annan spelare som ryktats bort till ett flertal klubbar denna sommaren.

Barcelona, Manchester City & Chelsea är de klubbar som visat mest intresse för 26-åringen. Liverpool har gått ut och sagt att Torres inte är till salu, men om spelaren själv vill lämna har inte klubben speciellt mycket att säga till om.

Roy Hodgson berättar idag för pressen att Christian Purslow har hållt samtal med spanjoren om hans framtid.

"Christan Purslow har pratat med Torres de två senaste dagarna, jag tror att Fernando fått sagt en del, men själv har jag inte fått prata med honom."

"Tisdag var en stor dag denna veckan, Joe Cole skrev på för oss samtidigt som Gerrard försäkrade alla att han stannar i klubben. Förhoppningsvis följer Fernando honom i samma steg, då kan vi börja kolla efter ett par nya spelare som kan förstärka truppen ännu mer."

"På måndag kommer troligtvis en del av spelarna som deltagit i VM tillbaka, då kan vi börja jobba på allvar."

Hodgson fick också frågor om hur det ser ut för Javier Mascheranos vara eller icke vara i Pool. Mascherano har under sommaren länkats samman med både Rafael Benitez Inter och Barcelona.

"Mascherano är på semester. Han kommer inte tillbaka före den 5:e augusti. Jag får prata med honom när han kommer tillbaka - inte tidigare."

Steven Gerrard gick i tisdags ut och sa att han stannar i Liverpool. Det verkar som att Gerrard ska haft en eller flera klubbar som varit intresserad av honom, med högsta sannolikhet är Real Madrid den klubben som visade mest intresse. Roy säger följande om Gerrards val att stanna:

"Gerrard önskade tid att värdera de erbjudanden han hade fått, men jag var alltid optimistisk och tänkte att han vill stanna i Liverpool, han är så pass populär här, han är hjärtat i klubben, det hade varit svårt för oss om han hade försvunnit."

Källa: SkySports

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer