Vi söker medarbetare till matchrapportsteamet!

Bild till nyheten Vi söker medarbetare till matchrapportsteamet!

Vill du hjälpa till med att skriva matchrapporter här på Liverpoolfc.nu? Den svenska supporterklubben fortsätter att växa och för att fortsätta i samma riktning behöver vi förstärka med en ny medarbetare som är intresserad av allt kring matcher (inför, efter, intervjuer med mera).

Brinner du för Liverpool och har tid och lust att hjälpa till för supporterklubben, så ges nu ett utmärkt tillfälle. Allt arbete med Liverpoolfc.nu sker ideelt. Matchteamet har som uppgift att kolla upp och ge förutsättningarna inför nästa match, med relevant information om lagen, formen, skadorna, statistik med mera.

Matchrapport skrivs också efter varje match och schemaläggs i förväg så att alla i teamet vet vilka matcher man skall skriva om. Ibland till de större matcherna har vi också en "specialare" då vi jämför de båda lagens spelare, position för position. Något som vi avslutade den förra säsongen med var att intervjua en supporter från varje lag i de större matcherna, det kommer vi även fortsätta med kommande säsong. Mer information kring nyheter när det gäller matchrapporterna kommer.

HUR ANMÄLER JAG MITT INTRESSE?
Anmäl ditt intresse genom att skicka ett e-mail till [email protected] - Berätta lite kort om dig själv och skicka även gärna med något dokument eller liknande på en text som du skrivit.

Har du frågor eller vill ha ytterligare information först, kontaktar du också mig på mailadressen ovan.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer