Carra: Scouserduo kan glänsa

Bild till nyheten Carra: Scouserduo kan glänsa
Jamie Carragher tror att Steven Gerrard och Wayne Rooney kan inspirera England till en strålande seger mot Tyskland. Folk har ifrågasatt Fabio Capellos lag, både lagprestationen såväl som individuella prestationer. Men Carragher är helt säker på att storspelarna nu är redo att kliva fram och visa hur bra de är.

”Jag tror att vi har de två bästa spelarna i världen i Rooney och Gerrard”, sa Carragher. ”Stevie har varit fantastisk i den här turneringen och nu behöver vi säkert inte vänta länge på att Wayne ska lyfta sig.”

”Om han hade smällt in alla möjliga sorters mål i varenda match hade vi varit överlyckliga, men jag ser det på ett annat sätt. Om Wayne har spelat åtta matcher utan ett mål så måste det komma ett alldeles snart.”

”Han är ju Wayne. Den här säsongen har han varit den bästa spelaren i landet – och en av de fem bästa i världen. Vi behöver inte oroa oss.”

”Jag har sett något liknande innan med Steven i Liverpool. När stora spelare inte levererar på ett tag börjar folk ifrågasätta dem. Men man kan vara säker på att en spelare som är så bra alltid kan åstadkomma något annorlunda när man minst anar det."

”Steven fungerar på det viset och Wayne är precis likadan.”

”Spelet mot Slovenien häromkvällen var bra och om man kan få varenda spelare att höja sina prestationer så kan vi kanske gå långt.”

England ger sig in i dagens match med vetskapen om att VM-legenden Franz Beckenbauer hävdade att Capellos manskap skulle ångra att de fick möta Tyskland.

”Jag har precis fått höra vad Beckenbauer har sagt men det kanske är tyskarna som gjorde ett misstag när de vann sin grupp", tillade Carragher.

”Vi är alla vana vid psykningar innan stora matcher, men när man väl går ut på plan gör det ingen skillnad över huvud taget. Tro inte att vi kommer att ge oss in i matchen och oroa oss över vad Beckenbauer har sagt.”

”Om man tittar på de senaste resultaten mot Tyskland så ser det bra ut. Alla de där förlusterna i VM och EM var för flera år sedan. Senast vi spelade mot dem besegrade vi dem på bortaplan med ett lag som inte var helt och fullt så starka som de skulle kunna vara."

”Vi har förlorat några betydelsefulla matcher mot Tyskland men under de senaste åren har vi spelat bra.”

Källa: Liverpoolfc.tv

 


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer