Stevie: Vi måste leverera

Bild till nyheten Stevie: Vi måste leverera
Steven Gerrard anser att de engelska spelarna inte får tycka synd om sig själva och i stället fokusera all sin uppmärksamhet på att besegra Slovenien på onsdag för att hålla liv i hoppet om VM.

Den engelske lagkaptenen vet att det är den sista chansen för Fabio Capellos lag om de vill vara bland de 16 sista och han hävdar att det är läge att skärpa till sig och vara en stolthet för landet.

”Det här är vår sista chans och som lagkapten måste jag se till att vi inte tycker synd om oss själva och att vi går ut där på onsdag och spelar mycket bättre”, sa Gerrard. ”Vi måste hitta tillbaka till spelet vi hade i kvalet. Då gick det hur bra som helst för de allra flesta i laget så vi måste ta tillbaka den andan fort och återskapa den formen igen.”

”Jag håller med managern om att vi måste ha mer gnista. Vi var inte tillräckligt aggressiva mot Algeriet och vi försökte aldrig riktigt gå på boll eller vinna tillbaka den snabbt nog.”

”Vi visade aldrig tillräckligt med ihärdighet och vi var verkligen inte kliniska nog i straffområdet. Jag trodde att den första matchen skulle få oss att damma av alla tidigare besvikelser. Jag blev mycket överraskad över resultatet mot Algeriet. Vi förberedde oss mycket väl, det kändes bra och trots det har vi inte kunnat åstadkomma något resultat.”

”Det har gjort att vi känner än större press inför onsdagen men som spelare måste man växa av den pressen.”

”Det är svårt att sätta fingret på vad som hände. Det är mycket press på killarna, det kan man inte säga annat, men vi visste att det skulle bli så och vi måste acceptera det.”

Gerrard pratade också om hur det engelska laget blev utbuade efter slutsignalen i fredags och hur han anser att laget måste ge dem något att jubla över.

”Fansen har rätt till sin åsikt. Vi fick dem att bli upprörda men jag hoppas vi kan se till att de stannar här länge.”

”Vi vill inte åka hem – vi vill stanna här med supportrarna och göra dem stolta. De betalar mycket pengar. De har varit fantastiska med sitt stöd för laget och vi måste ge mer för deras skull. Vi vill att de ska lämna onsdagens match med ett leende."

”Vi måste acceptera pressen. När man spelar för England på den här nivån handlar allt om att spela under press, från media och supporters.”

”Man måste spela under det trycket eftersom det inte kommer att ändras. Vi måste snabbt bli bättre.”

Källa: Liverpoolfc.tv

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer