Akademi utmärkelserna 09/10

Bild till nyheten Akademi utmärkelserna 09/10
Tom Ince har hjälpt officiella hemsidan att utse bland annat årets spelare, bästa tackling, årets bäst och sämst klädda spelare för u-18.

Jamie Carragher brukar dela ut utmärkelser i en mängd olika kategorier för förstalaget. Nu har turen kommit till akademin och u-18 lagets Tom Ince motiverar här sina val.

Säsongens bästa insats...

Vi besegrade Leicester 5-1 borta i FA Youth Cup, så den måste finnas med. 4-3 segern mot Everton måste också ha en chans. Jag antar att du även kan inkludera vår sista match för säsongen när vi besegrade Huddersfield med 4-0.

Vinnare: Leicester City (b)

Säsongens mål...

Jag måste ge det till Michael Ngoo. Jag kan inte komma på några andra och det var ett fantastiskt mål. Han börjar ändå bara att gnälla om jag inte väljer det.

Vinnare: Michael Ngoo

Liverpoolfc.tv: Målet kom mot Stoke och var i Maradona stil.

Säsongens assist...

(Lång paus). Jag måste välja en av mina när jag spelade fram Michael (Ngoo) borta mot Blackburn. Jag tog mig förbi tre eller fyra spelare och var ensam med målvakt. Jag borde ha avslutat själv, men beslutade mig för att se till att vi garanterat gjorde mål och serverade bollen till honom så han kunde lägga den i mål.

Vinnare: Tom Ince

Säsongens tackling...

Ha, ha, det är enkelt, Flanno. Det finns ingen speciell, men jag tror inte att det går 90 minuter utan att han träffar någon! Det är alltid vältajmade tacklingar dessutom.

Vinnare: John Flanagan

Säsongens bästa individuella skicklighet...

Jag tror jag får välja mig själv igen! Det är svårt att komma ihåg början av säsongen, men jag gjorde en fin fint för att komma in i straffområdet och avsluta i krysset i avslutningen mot Huddersfield. Jag väljer det, även om jag är säker på att några av de andra killarna skulle hävda att de gjorde något bättre.

Vinnare: Tom Ince

Spelarnas val som årets spelare...

Det är lite press att dela ut den här utmärkelsen eftersom jag måste försöka prata för alla killarna. Jag väljer Andre Wisdom. Han har varit tvungen att spela i ovana positioner en del och gör alltid ett bra jobb för laget. Men som mittback tror jag inte att det finns många bättre än honom i hans ålder och han gör alltid jobbet för oss, vecka efter vecka. Jag är säker på att han kommer att ta steget upp nästa säsong om han fortsätter att utvecklas på samma sätt.

Vinnare: Andre Wisdom

Säsongens bästa halvtidssnack från managern...

Rodolfo har inte riktigt gjort en Istanbul riktigt än, men där har varit en del bra. Vi låg under 2-0 borta mot Everton och kom tillbaka och vann, så jag skulle säga att det var ett bra tillfälle. Jag vill även nämna Leicester City i FA Youth Cup. Jag tror att vi ledde redan med 3-0 i halvtid, men han visste om att de var ett bra lag och såg till att vi inte tog segern för säker i andra halvlek.

Vinnare: Everton (b)

Bästa totala insatsen...

Leicester. Vi hade hört hur bra de var och att de hade ett riktigt starkt lag som fortfarande var obesegrade. Så för oss att åka dit och utklassa dem med 5-1 var otroligt. Det kändes nästan som om vi hade vunnit Youth Cup, det var en sådan bra insats mot ett topplag.

Vinnare: Leicester (b)

Säsongens ohyllade hjälte...

Jag skulle förmodligen säga Flanno. Han ger alltid 100 procent och han tacklar för att det är roligt - han älskar att slänga sin i en situation. Jag tycker att det faktum att han spelat matcher för reserverna mot slutet av säsongen visar hur väl han har spelat.

Vinnare: John Flanagan

Säsongens bäst klädde spelare...


Ha ha, ni vet att jag vill ge den till mig själv inte sant? Men bortsett från mig, så väljer jag Matty McGiveron. Han bör alla designerkläderna och ser till att allting matchar och är färgkoordinerat.

Vinnare: Matty McGiveron

Säsongens sämst klädde spelare...

Det är antingen Michael Ngoo eller Stephen Sama. Det lutar mot att jag väljer Sama, en del av det han har på sig är riktigt fult... Jag kom precis att tänka på Krisztian Adorjan dock. Han går alltid sommarklädd när regnar och har inte den bästa klädsmaken så jag röstar på honom!

Vinnare: Krisztian Adorjan

Säsongens roligaste ögonblick...


Vi hade en tränarutbildning på inomhusplanen. Michael Ngoo kom in med bara en partyhatt, sina kalsonger och ett par skor på sig! Killen som höll kursene blev lite frustrerad, men det festligt. Vi spelade faktiskt en match och Michael spelade hela matchen klädd på det sättet.

Vinnare: Michael Ngoo

Största skämtaren i truppen...

Efter den berättelsen så kommer det väl inte som någon överraskning att jag väljer Michael, men jag vill även nämna Toni Silva.

Vinnare: Michael Ngoo

Bästa musiksmak...

Matty McGiveron. Han har alla de senaste låtarna på sin iPod och han har bra smak.

Vinnare: Matty McGiveron

Sämsta musiksmak...


Jag väljer Toni Silva. Han spelar någon bisarr portugisisk sak och ingen här tycker om det.

Vinnare: Toni Silva

Mest fåfängd...

Andre Wisdom. Han älskar att se ut så bra han kan! Har han inte spenderat tillräckligt med tid på sitt utseende så börjar han gnälla! Det är definitivt honom!

Vinnare: Andre Wisdom

Bäst med tjejerna...

En hel del av killarna har flickvänner, så jag kan inte välja någon av dem. Det är svårt...

Liverpoolfc.tv: Om vi säger så här istället... Vem får mest uppmärksamhet från tjejerna?

Vet du vad... Jag kommer att ge utmärkelsene till mig själv. Jag försökte vara diplomatisk, men jag måste välja mig själv!

Vinnare: Tom Ince

Sämst färgade fotbollsskorna...

Raheem Sterling. Han har regnbågens alla färger. Gula, vita, rosa, lila...

Liverpoolfc.tv: Rosa? Han har inte haft dem under en match har han?

Nej, inte under en match, men har haft gula och vita tidigare. Han kommer till träningen med olika färger på skorna varje dag och alla är helt nya, så det gör det ännu värre!

Vinnare: Raheem Sterling


Källa: Liverpoolfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer