Fowler: Det är tid att handla

Bild till nyheten Fowler: Det är tid att handla
Spekulationerna fortsätter om Fernando Torres, men Robbie Fowler tycker det är tid att handla och Liverpool behöver fler alternativ i anfallet.

Robbie Fowler var förra veckan tillbaka i Liverpool för spel i EFPA Champions Cup i Echo Arena, tillsammans med bland andra Ian Rush, Steve McManaman och Vladimir Smicer.

Den här veckan har det spekulerats vidare om Fernando Torres framtid i media. Chelseas Carlo Ancelotti säger att klubben inte kan hänga med i budgivning mot Manchester City. Roberto Mancini har i veckan samtidigt bekräftat sitt intresse för El Nino. City behöver en riktig världsstjärna för att lyfta klubbens status och sägs vara beredda att inleda med ett bud runt £50M, där det spekuleras att summan kan hamna runt Cristiano Ronaldos £80M till Real förra sommaren.

Rafa Benitez respons var att lugna påminna om att Torres har fem år kvar på sitt kontrakt på Anfield.

Anfallslegenden Robbie ´God´ Fowler hade tröja nummer 9 innan Torres kom till klubben och han vill se att laget istället förstärker anfallsalternativen till nästa säsong.

"När han är i laget, så räcker det att du tittar på vad han gör för att se vilken spelare han är. Men när han inte har spelat så har Liverpool haft det jobbigt. Torres är en fantastisk spelare. Alla lag skulle sakna en sådan spelare.

"Naturligtvis är det en besvikelse att han inte kunnat spela så många matcher som han önskat. Men när han inte är i laget, så måste andra spelare kliva in och fylla tomrummet. Den här säsongen har det kanske inte varit fallet.

"Inget ont om de som har kommit in för att ersätta, men det är ett enormt hål att fylla. Ja, ärligt talat så tror jag förmodligen att jag skulle kunna göra ett jobb, men jag har haft min tid. Visa mig en tidigare spelare som inte önskar att de fortfarande spelar för Liverpool, så ska jag visa dig en lögnhals!"

Liverpool FC är sedan en vecka tillbaka officiellt till salu och det är ingen som riktigt vet vilka pengar Benitez nu har att röra sig med innan klubben är såld.

Milan Jovanovic väntar fortfarande på grönt ljus om arbetstillstånd för att kunna slutföra sin övergång på Bosman i sommar.

Källa: Liverpool Echo

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer