Rumour Mill

Bild till nyheten Rumour Mill
Juventus hoppas kunna utnyttja osäkerheten kring Liverpool till att locka till sig Rafa Benitez, samt två av hans nyckelspelare Fernando Torres och Javier Mascherano i sommar. Fortsatt ryskt intresse för Benayoun.

Det spekuleras friskt i Rafa Benitez framtid som fortsatt manager för Liverpool efter den här säsongen. Enligt The Times har hans agent Manuel Garcia Quilon fört samtal med Juventus och Real Madrid.

Kostnaden att sparka Benitez ses som ett hinder i nuläget, där kan intresse från Juventus komma att bli en lösning.

Både Rafa och anfallsstjärnan Fernando Torres har öppet kritiserat hur klubben sköts de senaste veckorna och att klubben behöver förstärka med flera toppspelare för att laget ska kunna fortsätta att konkurrera på högsta nivå.

Javier Mascherano har uttalat sig positivt till att förlänga sitt kontrakt med Liverpool, men ännu är inget kontrakt undertecknat.

Emiliano Insua har varit ordinarie vänsterback för Liverpool den här säsongen. Trots sitt genombrott ryktas klubben vara beredd att låta honom gå till sommaren till en spansk klubb för £5M.

Liverpool kommer med stor sannolikhet försöka att få in en ny vänsterback under sommaren och då kan inte Insua garanteras förstalagsfotboll nästa säsong.

Fabio Aurelios kontrakt löper ut till sommaren och på grund av hans skadeproblem har han ännu inte erbjudits något nytt.

Philipp Degen ingår inte i klubbens framtidsplaner och en återkomst till Bundesliga verkar mest trolig. Degen fick inte spela trots att Glen Johnson var långtidsskadad, istället flyttade Rafa Benitez runt i laget och använde sig av Jamie Carragher och Javier Mascherano.

CSKA Moskva ska vara redo att lägga ett bud på £9M för Yossi Benayoun. Den ryska klubben lockar även med en jättelön för den 29-årige israelen som har tre år kvar på sitt kontrakt.

Diego Cavalieri har haft det jobbigt de senaste månaderna, där hans far har gått bort och hans fru uppges ha fått missfall. Cavalieri kommer att återvända till Brasilien efter säsongen av personliga skäl. Han har fått väldigt begränsat med speltid i Liverpool, vilket kan leda till att han lämnar klubben för gott. Benfica har vid flera tillfällen ryktats vara intresserade.

Källor: The Times, News of the World, Daily Mail.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer