Liverpool FC - Real Madrid FC 0-3 (0-3)

Bild till nyheten Liverpool FC - Real Madrid FC 0-3 (0-3)
Real Madrids stjärnspäckade trupp var numret för stort för Liverpool på Anfield.

Efter en pigg Liverpoolstart tog de regerande Champions League-mästarna över taktpinnen i och med sitt 1-0 mål i den 23:e minuten. James Rodriguez hittade fram till Cristiano Ronaldo, som kyligt hittade en lucka förbi Mignolet. Ett mål i världsklass.

Det dröjde bara 7 minuter innan nästa kalldusch. Kroos hittar Benzema med ett inlägg och fransmannen placerar snyggt in en nick förbi en chanslös Siomon Mignolet.

Real Madrid hann med ytterligare ett mål innan halvtid. Liverpool misslyckats med att få bort bollen efter en hörna från Kroos. Pepe lyckas trycka sig förbi Skrtel och frispela Benzema som gjorde sitt andra mål för kvällen.

Precis innan halvlek har Liverpool sin bästa chans i matchen där Coutinho drar på utifrån klockrent i stolpen.

Under den första halvleken visar Real Madrid upp en otrolig effektivitet, efter att Liverpool spelat bra första kvarten.

Tyvärr verkar Carlo Ancelotti ha lärt sig hur man ska göra för att Liverpool inte ska slå tillbaka och göra 3-3 på 6 minuter - 0-3-resultatet står sig matchen ut.

I slutminuten plingar det även till från Bulgarien där Ludogorets har avgjort mot Basel, vilket gör att Real Madrid toppar gruppen på 9 poäng, följt av Basel, Liverpool och Ludogorets - alla med 3 poäng vardera.