Så förlänger du medlemsskapet

Så förlänger du medlemsskapet

Så gör du för att förlänga ditt medlemskap 

  1. Logga in på LFC.se/blimedlem – du slussas då vidare till Sam Dodds, som är en fristående klubbshop och som bistår oss med hantering/utskick av medlemspaket.
  2. Har du ett konto på LFC.se så är det även skapat ett konto hos Sam Dodds. Observera att LFC.se och SamDodds.com är olika sajter.
  3. Inloggningsuppgifterna du har på LFC.se fungerar dock nödvändigtvis inte på Sam Dodds (om du inte ändrat detta själv förstås). Om du glömt inloggingsuppgifterna: återställ här!
  4. Väl inloggad kan du dubbelkolla att du verkligen hamnat rätt. Detta gör du genom att gå in under "Mina sidor" och scrolla längst ner. Där återfinner du en informationsruta gällande medlemskapet, vilket medlemsnummer och användarnamn som det är kopplat mot. Är kontot INTE kopplat kommer du även att upplysas om detta.
  5. När du bekräftat att du är på rätt konto, kila till fliken "supporterklubben" (LFC.se/blimedlem) och välj önskat medlemspaket.
  6. Betala med kort, bankbetalning, Klarna-faktura eller Swish.
  7. Din medlemsperiod förlängs med ett (1) år från sista datum som du hade sedan tidigare.

Frågor och funderingar? Mejla oss på [email protected] 

Klicka här för att läsa om våra medlemsförmåner. 

* Bild högst upp: Digitala medlemskortet 24/25 som laddas ner i mobilen via appen Cardskipper. Här ovan visas  plastkortet som skickas hem med posten. Båda ger 15 % rabatt på maten för dig plus 1 gäst hos O´Learys mot uppvisande.