Storseger för U23

Bild till nyheten Storseger för U23
Joe Hardy fick göra sina första mål för klubben när Liverpools U23 besegrade Southampton med hela 5-0.

Neil Critchley kunde under måndagen ställa upp med en namnstarkt lag med spelare som Curtis Jones, Harvey Elliott och Neco Williams tillbaka efter att de missat förra helgens match på grund av deras medverkan i seniormatchen mot Everton.

Bara tre minuter in i matchen gav Elliott hemmalaget ledningen och innan pausvilan hade nytillskottet från Brentford, Joe Hardy, slagit till två gånger om så att ställningen var 3-0 efter 45 minuters spel.

Liverpool dominerade stora delar av matchen, men fick vänta till 87:e minuten innan de hittade nätmaskorna igen. 4-0-målet gjordes av Curtis Jones innan slutresultatet fastställdes till 5-0 genom Liam Millar, som nyligen återvände från utlån hos Kilmarnock.

Liverpool U23: Winterbottom, Williams, Van den Berg, Boyes, Larouci, Chirivella, Clarkson, Cain, Elliott, Jones, Hardy (Millar, 64).

Oanvända avbytare: Atherton, Gallacher, Hoever, Dixon-Bonner.