Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

"Det blir inte lätt"

Bild till nyheten

Senast Norwich gästade Anfield slutade matchen 1-1 och Brendan Rodgers förväntar sig ingen enklare match på lördag.

"Det blir en svår match för oss. Norwich spelade väldigt bra på Anfield i fjol.", sade Rodgers.

"Vi fick med oss ett väldigt bra resultat från Carrow Road och spelade väldigt bra i den matchen. Men vi får inte glömma att vi kunde gjort det ännu bättre. Vi släppte in två enkla mål i den matchen. Offensivt var det väldigt bra från vår sida, men sämre defensivt. Det är viktigt att behålla koncentrationen och det måste vi rätta till."

"Chris Houghton och hans stab har gjort ett strålande jobb med att göra det svårt att slå Norwich. De spelade 10 matcher på rad utan att förlora, vilket är otroligt imponerande sett till deras start på säsongen. De har några riktigt bra spelare och kommer att vilja upprepa bedriften från förra säsongen."

"De har en fighter på topp i Grnat Holt. Han är en kvalitetsspelare. Anthony Pilkington, ute på kanten, kan också innebära trubbel. Robert Snodgrass är en väldigt bra spelare och Wes Hoolahan är givetvis skicklig också. Men vi spelar hemma och vi har väldigt bra självförtroende."

Inför förlusten mot United hade Liverpool vunnit 7 av sina 9 senaste matcher. På de två senaste hemmamatcherna har de röda gjort 7 mål och hållit nollan mot både Fulham och Sunderland.

"Det blir tufft mot Norwich, men vi spelar hemma och vill behålla vår goda hemmaform. Vi har gjort några fantastiska matcher den här säsongen, men stabiliteten har varit vår akilleshäl", fortsatte Rodgers.

"Jag tror att vår spelargrupp kan spela lika bra som vilket annat lag som helst i ligan. Men vi måste bli mer stabila i våra prestationer och kunna vinna när vi inte spelar bra. Denna säsongen har vi både spelat bra och vunnit matcher, men även spelat bra och förlorat matcher."

"Av och till måste vi kunna vinna utan att spela bra. Det är något som kommer som en följd av att vi jobbar tillsammans och bygger relationer på träningarna. Vi vill förbättra oss i varje match och vi får se vart vi hamnar i tabellen. Jag tror att den andra halvan av säsongen kommer att bli bättre än den första."

Bannerbild