Medlemsförmåner 2024/25

Medlemsförmåner 2024/25

LFC.se/blimedlem är länken för att bli medlem eller förnya medlemskap i officiella svenska supporterklubben som firar 25-årsjubileum!

 • Du slussas då vidare till vår sida på Sam Dodds/377 Sport som packar- och distribuerar medlemspaketen. Här skapar du snabbt ditt medlemskap och kan även lägga till familjemedlem.

 • Ditt stöd är avgörande för sajtens- och supporterklubbens existens då vi till stora delar drivs genom medlemsintäkter.

 • Vi upplyser om att föreningen aldrig sedan starten 1999 har haft något vinstdrivande syfte, vilket innebär att vi i praktiken startar om varje ny säsong "från noll".

PRISER:

 • MEDLEM, vuxen: 299 kr/år (cirka 25 kr per månad). Betala med kort, faktura eller Swish.
 • FAMILJEMEDLEMMAR: 99 kr per person och år.

Glömt lösenordet? Inga problem, återställ här.

Obs: För att spara utgifter i distributionsprocessen startar vi massutskick av medlemspaketen efter midsommarveckan. Så vi ber ödmjukast om ert tålamod.
Från och med mitten av juli och framåt får du ditt paket på posten inom cirka 7 dagar efter beställning.

DETTA INGÅR:

En bild som visar text, logotyp, etikett, Tryck 
Automatiskt genererad beskrivning

* Jubileumskortet för säsongen 24/25 i plast där du textar ditt namn. Huvudbilden ovan visar det digitala medlemskortet via appen Cardskipper.

 • 15 % rabatt på maten för dig + 1 gäst på O´Learys restauranger mot uppvisande av giltigt medlemskort. Digitalt (som laddas ner i mobilen via appen Cardskipper) eller traditionellt plastkort som kommer med posten.

 • Vid händelse av nekad rabatt, hänvisa till denna länk som gäller centralt: https://olearys.se/samarbeten/ Skicka även e-post direkt till O´Learys Trademark och klaga: [email protected]
 • Rabatter även hos Shady Burgers, Örebro Hamnkrog, Bolinders Strands Krog i Järfälla, Nordic Sports Bar i Göteborg och Mejeriköket i Umeå med giltigt medlemskort. Läs om alla rabatter/tjänster bland våra företagspartners i 1892-klubben.
 • 10 % rabatt på alla köp i klubbshopen Sam Dodds samt 50 kr i Sammy Coins.

 • Snabb, daglig nyhetsservice och reportage om spelarna och klubben, läsvärda krönikor, matchrapporter och tävlingar inför varje match. Nya avsnitt från podden varje vecka.

 • Inloggningsuppgifter så att du kan kommentera/debattera nyheter, delta i tävlingar m m.
 • Ansöka om biljetter till vissa hemmamatcher på Anfield under säsongen. Det sker via utlottning eller först-till-kvarn-principen på LFC.se. Ett tips är att hålla utkik dagligen på sajten. Viktigt är att du och medresenär måste ha aktivt medlemskap i LFC.se plus full- eller light membership i officiella för att få tillgång till ett supporter-ID.

KÖP TILL JUBILEUMSTRÖJAN – endast 399 kr!

– Vi firar 25 år som stolt supporterklubb genom släppa röd- och vit tröja i 100 % polyester, där du även kan beställa tryck med namn/nummer. (Dessutom till kanonpris om man betänker vad matchtröjor numera kostar med tryck.)

– Har du redan förnyat medlemskapet går det jättebra att logga in på ditt konto i Sam Dodds och lägga till jubileumströjan till 399 kr exklusive tryck för namn/nummer. Beställ via denna länk ("Medlemserbjudanden")

– Senare i sommar kommer fler medlemsprodukter att släppas; förkläde, travelmug/mugg, flagga och nyckelband.

ÖVRIGA FÖRMÅNER 24/25