PL-klubb vill ha Minamino

Bild till nyheten PL-klubb vill ha Minamino
Med en vecka kvar av transferfönstret har Liverpool enligt uppgift mottagit förfrågningar från två klubbar, varav en från Premier League, gällande Takumi Minaminos tillgänglighet. Samtidigt drar Divock Origi till sig intresse från Italien.

Takumi Minamino har intressenter både i England och i Frankrike. Enligt Press Association-journalisten Carl Markham, som vanligtvis har bra koll på vad som försiggår i Liverpool, har både Leeds och Monaco förhört sig om möjligheten att knyta till sig anfallaren innan transferfönstret stänger.

Liverpool ska dock ha gjort det klart att Minamino inte är tillgänglig. 

Japanen har haft problem att få regelbunden speltid under säsongens gång och under de senaste veckorna har både Kaide Gordon och Alex Oxlade-Chamberlain gått före i startelvan i frånvaron av Mohamed Salah och Sadio Mané. 

Intresse för Origi i Italien

Divock Origi är en annan spelare som drar till sig intresse. Markham skriver att Serie A-klubben Atalanta följer den belgiska anfallarens situation med tanke på att de kan komma att bli av med Duvan Zapata som ryktas till Newcastle.

Origi har inte spelat på snart två månaders tid på grund av den knäskada han ådrog sig i Champions League-matchen mot AC Milan i december. 

Anfallarens kontrakt med Liverpool löper ut till sommaren. Det har dock kommit uppgifter om att kontraktet förlängs automatiskt om han spelar ett visst antal matcher denna säsong.

Källa: Liverpool.no


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer