Quantcast

Nästa match (Premier League)

Everton klubbmärke Everton (B)

onsdag 01 dec 21:15

Utlottning: Mona Nemmers nya bok

Bild till nyheten

Vi lottar ut fem ex av Mona Nemmers nysläppta bok "A taste of the Liverpool Way" bland alla som blir nya medlemmar/förnyar medlemskapet innan 31 oktober!
"Boken ger våra fans chansen att lära av Mona, precis som våra spelare gör", säger Jürgen Klopp om klubbens näringsfysiolog och matmamma.

Mona Nemmer har beskrivits av Klopp som en av hans viktigaste värvningar och det är ingen överraskning att hennes tid i klubben har sammanfallit med rekordframgångarna ute på planen.

I den färgsprakande och fullspäckade boken "A taste of the Liverpool Way" på drygt 300 sidor, får unga fotbollsspelare och supporters chansen att hänga med bakom kulisserna på AXA Traing Centre och få en inblick i hur fräsch, säsongsbetonad mat kan hjälpa dem att bli lika friska och starka som sina hjältar.

Bli medlem/förnya medlemsavgiften i LFC.se här:  lfc.se/blimedlem

Med enkel, rolig grafik och illustrationer är boken det perfekta verktyget för alla som vill få en djupare förståelse för hur maten fungerar i kroppen och få en mer balanserad kost och livsstil.

– Vi ville skapa något annorlunda för våra fans. Inte enbart en receptbok och inte heller en bok som är alltför vetenskaplig och komplicerad. Vi ville skapa något unikt som verkligen lockar och inspirerar våra fans att få bättre matkunskap, uttalade sig Mona Nemmer i samband med boksläppet förra veckan.

Utlottningen gäller alla betalande medlemmar 2021/22 och vinnarna presenteras på sajten 1 november.

I boken varvas matkunskap med spelarintervjuer och recept. Eftersom spelartruppen innehåller många nationaliteter från bland annat Storbrittanien, Brasilien, Afrika och Asien försöker Mona och hennes köksteam alltid att vara så kreativa som möjligt med maten – och spelarna älskar henne!

Några röster:

"Jag snackar ofta med Mona eftersom jag vill göra allt jag kan när det handlar om maten, så att jag kan prestera på topp. Mona och hennes kockar har alla spelat en stor roll i våra framgångar."

– Virgil van Dijk

"Mona gör ett otroligt jobb och ser till att vi alltid är i toppslag. Hon är otrolig på det hon gör."

– Andy Robertson 

"Mona och hennes kökspersonal ser alltid till att vi får i oss de rätta ingredienserna att äta och dricka så att grabbarna kan prestera maximalt på matchdagar och träningar."

– Jordan Henderson

* Boken kan bli din – bara du betalar medlemsavgiften för 21/22-säsongen här.

Bannerbild