Brasilien till Copa-semifinal

Bild till nyheten Brasilien till Copa-semifinal
Brasilien är klara för semifinal av Copa America efter 1-0 mot Chile i natt i Rio de Janeiro. Roberto Firmino var ensam "röd" att starta matchen men byttes ut redan i paus.

Varken Alisson Becker eller Fabinho kom till spel i Brasiliens kvartsfinal mot Chile i natt. Roberto Firmino startade däremot i anfallet tillsammans med Richarlison, Neymar och Gabriel Jesus.

Firmino byttes dock ut redan i paus mot Lucas Paqueta, som efter bara drygt en minut på plan i den andra halvleken sköt in matchens enda mål.

Gabriel Jesus fick lite senare syna det röda kortet och Brasilien försvarade sig därefter starkt med 10 man mot Chiles offensiv och kunde till sist säkra sin plats i semifinal.

Avancemanget innebär att det kommer att dröja ytterligare någon veckan innan den brasilianska trion kan återvända till Merseyside och årets försäsong.