Patson Daka närmar sig?

Bild till nyheten Patson Daka närmar sig?
Rykteskarusellen snurrar i full fart. Här finner du de senaste ryktena med Liverpoolkoppling.
Patson Daka, RB Salzburg:

Liverpool sägs vara på jakt efter en anfallsförstärkning inför kommande säsong. En spelare vars namn ofta dykt upp under de senaste 12 månaderna är Patson Daka.

Anfallaren har briljerat i Red Bull Salzburg, en klubb som Liverpool har en god relation med, och enligt spanska Todofichajes är Anfield-klubbens intresse för Daka så pass genuint att en övergång kan komma att presenteras redan inom de kommande dagarna.

22-åringen noterades för 27 mål och 7 assist på 28 framträdanden i den österrikiska ligan säsongen 2020/21 och värderas enligt Transfermarkt till €20M. Han spelar oftast centralt i anfallet men kan även operera från bägge kanter.

Raphinha, Leeds:

Brassen kom till Leeds förra sommaren och har redan satt ett stort avtryck i Premier League. I och med Liverpools påstådda intresse av en anfallsvärvning har Raphinhas framfart lett till spekulationer om ett eventuellt köp.

Futbol de Inglaterra skriver att Liverpool förbereder ett bud på £32M i ett försök att säkra spelarens tjänster. 

24-åringen gjorde 6 mål och 9 assist på 30 Premier League-matcher den gångna säsongen.

Nicolo Barella, Inter:

Anfield Central hävdar att en källa som sajten varit i kontakt med informerat dem om att Liverpool är en av flera klubbar som är intresserade av Inters mittfältare Nicolo Barella.

Inter säkrade nyligen ligatiteln i Italien men ska behöva sälja flera spelare i sommar på grund av ekonomiska problem samtidigt som Liverpool har en mittfältsplats att fylla i truppen efter att Gini Wijnaldum lämnat.

Barella har ett kontrakt som sträcker sig till 2024 vilket innebär att det kommer att krävas en stor summa pengar för att köpa loss honom. Transfermarkt värderar spelaren till £58,5M.

Divock Origi, Liverpool:

Belgaren lyckades endast hitta nätet vid ett tillfälle under 2020/21-säsongen och flertalet trovärdiga journalister hävdar att Liverpool är beredda att sälja honom i sommar.

Fotomac skriver att Fenerbache har ögonen på Origi, men den turkiska klubben ska helst se en låneaffär med köpoption. Det mest troliga är dock att Liverpool söker en permanent försäljning för att lösgöra pengar till förstärkningar i detta fönster.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer