Quantcast

Nästa match (Premier League)

Man United klubbmärke Man Utd (B)

torsdag 13 maj 21:15

Sancho kan bli såld till reapris

Bild till nyheten

Liverpool sägs vara en av klubbarna som är intresserade av Borussia Dortmunds Jadon Sancho, som ryktas finnas tillgänglig för en lägre summa än tidigare förväntat till följd av coronapandemins effekter på ekonomin.

Sommartransferfönstret närmar sig och därmed cirkulerar allt fler rykten som placerar diverse spelare i Liverpool.

Jadon Sancho, Borussia Dortmunds supertalang, har länge sagts finnas på Liverpools radar. Nu skriver Bild att klubben är intresserade av yttern som enligt Dortmunds sportchef Michael Zorc har en överenskommelse med den tyska klubben om att få lämna i sommar.

Den tyska tidningen nämner Chelsea, Manchester United och Liverpool som intresserade parter och konstaterar att spelaren skulle finnas tillgänglig för reducerat pris,  på grund av en så kallad "coronarabatt". 

Summan som nämns är €100M (£87M), vilket fortfarande är enormt mycket pengar och skulle Liverpool köpa 21-åringen slår de sitt transferrekord. 

Från engelsk media har det rapporterats att Liverpool troligtvis kommer att förstärka anfallet i sommar, men rapporterna har gjort gällande att det kommer att röra sig om värvningar i en lägre prisklass än Sancho. En faktor som ytterligare skulle försvåra ett köp av engelsmannen är om The Reds missar Champions League-spel till nästa säsong.

Bannerbild