Klopp inför Man United

Bild till nyheten Klopp inför Man United
The Boss har svarat på journalisternas frågor inför söndagens FA-cupmatch mot Manchester United. Här hittar du en textad sammanfattning och ett klipp från presskonferensen.
Jürgen Klopp om förlusten kan motivera laget:

– Vi kommer att försöka igen, självklart. När jag sa att det var mitt fel så sa jag vad jag tänkte för stunden, som jag brukar göra. Saker och ting har inte fungerat som vi vill att de ska göra, så jag måste förändra sättet jag förmedlar information till spelarna och sedan måste vi förändra sättet vi spelar på.

Om självförtroende:

– Självförtroende är ingenting som han föds med och har naturligt resten av livet. Vissa saker måste fungera för att man ska kunna skapa självförtroende. Det har inte riktigt fungerat under de senaste matcherna, det är därför vi har nämnt ordet självförtroende.

– Jag har inte 5000 ord för att prata om problemet, så det är därför jag pratar om självförtroende, det kanske finns ett bättre ord.

Om laget mot United:

– Vi vill vinna matchen, det är självklart. Det är en cupmatch som kommer att avgöras där och då. Baserat på det så kommer vi att bestämma vilka som ska spela.

Om pressen försvinner lite när de är jagande lag:

– När man inte gillar situationen man befinner sig i så måste man göra någonting annorlunda. Jag försöker att se något positivt även i situationer som är av den sämre sorten, men jag kommer inte prata om det här och nu. Jag ska prata med spelarna, jag gjorde det igår kväll och ska göra det igen idag. Men vad jag ska säga är inget jag tänker berätta nu. 

– Vi vill förändra situationen, som ni förstår. I slutändan så spelar det ingen roll hur vi gör det utan bara att vi gör det.

Om att förlustfria sviten är bruten:

– Vi kände ingen press över den statistiken. Det var en fantastisk siffra, men den är borta nu och vi kan börja på nytt.

Om form inte är lika viktigt i stormöten:

– Vi vill gå vidare och vi måste spela bra. United är i bra form just nu, de får de resultat de önskar. Vi måste vara redo.

Om sina kommentarer om vem som bestämmer över transferfönstret:

– Självklart är det inte jag som tar besluten. Vi diskuterar dagligen om vi kan förstärka någonting och sedan kommer jag med rekommendationer. Men det är inte jag som spenderar pengarna, så det är det jag menar med att jag inte fattar besluten. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer