Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (B)

onsdag 08 jul 21:15

Positiva möten med spelare och managers

Bild till nyheten

Återstarten av Premier League-säsongen 2019/20 närmar sig. Tisdagens möte med spelare och managers ska ha varit positiva.

Under tisdagen höll Premier League möten med spelare och managers för att diskutera nästa fas av "Project Restart" som är att spelarna återvänder till träning med kroppskontakt.

Mirror-journalisten John Cross rapporterar att förra mötet ska ha präglats av skepsis, men att tisdagens möte var mycket positivt. 

Det enda som egentligen fortfarande kan diskuteras är när säsongen ska startas upp igen. 

Premier League har under en längre tid haft förhoppningar om att matcherna kan dra igång 12 juni, men både spelare och ledare har uttryckt en önskan om att skjuta på återstarten.

Först rapporterades i flertalet brittiska medier att 19 juni var det mest troliga datumet, men nu ska en rad klubbar ha vädrat åsikten att återstarten skjuts ytterligare en vecka, till 26 juni.

Anledningen till detta är att de vill försäkra sig kom att spelarna är i matchform när säsongen återupptas.

Cross skriver att klubbarna vill ha mer tid efter en mer än två månader lång frånvaro. Journalisten rapporterar också att både Tottenham- och Liverpool-spelare har ådragit sig muskelskador sedan comebacken i träning, men nämner inga namn på de spelare det gäller.

Bannerbild