Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

"Andraplatsen inom räckhhåll"

Bild till nyheten

Manchester City ligger fyra poäng före, Arsenal tre och Manchester United två.
Det tätnar i kampen om Champions League-platserna.
Brendan Rodgers anser att andraplatsen är inom räckhåll.

Söndagens toppmöte mot Manchester United blir förstås oerhört viktig i kampen om Chamions League-platserna. 

"Matcherna mot United är alltid enorma och härliga. Vi ser fram emot att få möta dom på hemmaplan", sa Rodgers till pressen efter 1-0-segern mot Swansea.

"Förhoppningsvis kommer den matchen att visa att vi har tagit stora steg i rätt riktning sedan vi mötte dom för några månader sedan (3-0-förlust). Jag måste samtidigt ge dom cred för sina framgångar i ligan."

"Men vi har skapat oss en bra position och vi ska se till att återhämta oss snabbt och vara redo för matchen på söndag."

"Målet är alltid att komma så högt upp i tabellen som möjligt. Alla snackar om fjärdeplatsen, men Manchester Citys förlust i helgen har gett oss möjligheten att bli tvåa. Vi måste se till att ta med oss självförtroendet till varje match och se vart det för oss."

"Vi har sakta men säkert jobbat oss tillbaka in i toppstriden. Vi visste att det skulle ta tid, då vi hamnade så långt efter. Men vår stabilitet är väldigt, väldigt imponerande. Det är som sagt mycket jobb som återstår, men vi är på rätt väg", avslutade Liverpoolmanagern.

Bannerbild