Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

Real Madrid - Liverpool FC 1-0

Bild till nyheten

Ett på förhand svagt lag men en bra insats från de spelare som Rodgers valde att ställa upp med.

Karim Benzemas mål i den 26' minuten räckte för att Real skulle ta hem matchen och säkra avancemang ur gruppen. Liverpool gör, trots förlust, en bra insats och mycket beröm ska bortasupportrarna på plats ha då de hördes från minut ett. 

För mig så var det flera spelare som visade att de förtjänade att starta. Kolo Toure spelade stabilt och Alberto Moreno hade en utav sina bättre matcher i den röda tröjan. Även Simon Mignolet hade en bra match och räddade en mycket samtidigt som han lyckades finta upp Ronaldo på läktaren.

Försvaret såg betydligt bättre ut än vad det har gjort i tidigare matcher och förhoppningsvis kan man ta med sig det in till nästa match mot Chelsea. 

Gerrard, Sterling och Coutinho kom in istället för Lucas, Markovic och Emre Can i den andra halvleken. Trots att man tryckte på i slutet och hade en frispark som styrdes precis utanför så räckte det inte och man har fortfarande bara 3 poäng i gruppen. 

Moreno och Skrtel drog på sig varsin varning och i Real så var det Rodriguez, Marcelo och Ramos som fick syna det gula kortet.  

Matchens lirare enligt skribenten: Kolo Toure

Vem var din? Kommentera nedanför! 

Bannerbild