Kuyt: Nu tar vi sikte på United

Bild till nyheten Kuyt: Nu tar vi sikte på United
Spelarna fick ett lyft efter segern mot Manchester City och kan nu se fram emot en final på Wembley. Dirk Kuyt säger att fokus ligger på FA-cupmötet med Manchester United på lördag. Holländaren inte nöjd med sin säsong hittills.

kuyt

"Vi kan vara nöjda med att vi har gått till Wembley, men vi måste byta fokus nu för vi har en viktig match på lördag mot Manchester United. Det hade varit fint att slå ut dem också", sade Kuyt till liverpoolfc.tv.

"Jag tror vi är vana att spela matcher såhär ofta, från då vi spelade i Europa och Champions League. Vi spelade stora matcher om vartannat och det är det Liverpool FC bör göra."

"Det är kul med två stora matcher samma vecka, och som jag sa - vi fokuserar redan på nästa match. Vi vill verkligen vinna den. Jag tycker att vi visade mot City att vi kan konkurrera med de bästa lagen i England. Det är enda sättet att ta sig till final på."

Kuyt fick chansen från start igår och spelade bra, men holländaren är inte nöjd med vad han presterat den här säsongen.

"Självklart kan jag inte vara nöjd med matcherna jag spelat hittills den här säsongen, men jag vill bli mer involverad, speciellt i viktiga matcher. Jag vill visa upp mig och jobba hårt."

"Förhoppningsvis får jag spela på lördag. Spelarna kan inte vänta på matchen."

Dirk Kuyt har inte varit med och tagit någon titel med Liverpool än, sedan han anslöt till klubben från Feynoord 2007. Närmast var det när Liverpool kom 2:a i Champions League 2007, och Kuyt gjorde mål i finalen.

"Jag har varit nära. Vi har spelat final i Champions League och kommit 2:a i ligan. 2:a plats räcker inte. Nu har vi chansen att vinna en trofé."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer