Quantcast

Nästa match (Ligacupen)

Preston klubbmärke Preston (B)

onsdag 27 okt 20:45

LFC ingår avtal med Turkish Tourism

Bild till nyheten

Liverpool FC jobbar stenhårt på att knyta sig an nya samarbetspartners.
I dag blev det klart att klubben ingår ett tvåårsavtal med Turkish Tourism.
Kontraktet omfattar reklamrättigheter och andra fördelar.

"Turkiet är ett vackert land och vi har fantastiska minnen från Champions League-segern i Istanbul 2005. Genom detta avtal bidrar klubben till att Turkish Tourism får stora möjligheter att marknadsföra sin märkesvara och de får även tillgång till vår supporterdatabas där de kan marknadsföra sina produkter", säger administrerande direktören Ian Ayre till Liverpoolfc.tv.

"Jag är överlycklig över att Turkiet har blivit en officiell partner till en sådan historisk klubb. Jag är säker på att Liverpoolfansen har positva vibbar när det gäller Turkiet redan, efter den dramatiska segern i Istanbul. Vi hoppas att bygga vidare på denna seger och skapa ett dynamiskt samarbete", uttalar sig Toga Tuyluoglu, chef för Turkish Culture och Tourism Office i London.

"Liverpool är världsberömt för sin musik och kultur, sina gallerier och muséer. Över en fjärdedel av de som köper paketresor till Turkiet kommer från nordvästra England, så det är ett viktigt område. Det faktum att Liverpool FC spelar i rött och vitt är förstås också en bonus", tillägger turistchefen.

Bannerbild