Liverpools mest kända supportrar

Bild till nyheten Liverpools mest kända supportrar
Liverpool FC har miljontals fans över hela världen. Lfctour.com har listat de mest kända.

fans

10. Caroline Wozniacki

Tennisens nummer 1 på damsidan. Har spelat tennis iförd Liverpooltröja med "Gerrard 8" på ryggen. "Got so many comments about the Liverpool jersey and to step out on court with it... So why not", twittrade hon efteråt.

9. Angelina Jolie

Före detta fru till skådespelaren, musikern och Liverpoolsupportern, Billy Bob Thornton, som fortsatt följa Liverpool även efter deras separation.  Hennes son Maddox är ett stort LFC-fan och "vill bara spela för Liverpool". Thorntons passion för klubben grundas i hans kärlek för staden. "Jag älskar den staden, det är min typ av folk", har han sagt.

8. Mark Owen

Sångaren i Take That är ett stort Liverpoolfan och har sagt att han vill framträda på Anfield under någon av sina stora turneér. 

7. Kim Cattrall

Engelsk skådespelerska främst känd för sin roll i Sex and the City. Hon föddes i Liverpool innan hon tre månader senare flyttade till Kanada. Skådespelerskan, som var gäst till Steven Gerrard mot Chelsea förra säsongen, sade i en intervju att kaptenen är väldigt intresserad av teater och varit och besökt en av hennes tidigare shower.

6. Dr Dre

Amerikansk rappare och skivproducent som började följa Liverpool under en promotion-turné i London 1988. Dres favoritspelare är John Barnes men rapparen hänvisade till Patrik Berger när han pratade om "the bomb!" i en intervju 2000.

5. Mike Myers

Austin Powers-stjärnan, som föddes i Kanada 1963, har varit Liverpoolsupporter hela sitt liv. Han växte upp i Toronto, men båda föräldrarna var från Liverpool.

4. Daniel Craig

Född i Chester men uppväxt på Merseyside. James Bond (bl a) håller på Liverpool. Kapten Gerrard är idolen och innan en match så väntade Steven på Craig för att fotograferas ihop med skådespelaren.

3. LeBron James

Den världsberömde basketspelaren som även blev minoritetsägare i klubben efter en deal med FSG tidigare iår. Har suttit på presskonferens efter match iförd Liverpoolkläder och skrivit flera tweets angående sin favoritklubb, bland annat om hur bra det var när Kenny Dalglish fick ett treårskontrakt.

2. Samuel L. Jackson

Amerikansk skådespelare som började följa Liverpool efter att ha varit med i "The 51st State", som filmades i Liverpool. Jackson passade på att gå på ett Merseysidederby och sade efter: "Jag gick på en derbymatch när jag var där, mot Everton. Det var coolt, jag tyckte om det."

1. Nelson Mandela

Under sin tid som Sydafrikas president mötte Mandela Liverpooltruppen som var på turné i landet 1994. Efter att ha mottagit en Liverpooltröja av John Barnes, sade han i en intervju att han var ett fan av klubben.


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer