''Ingen press att spela med nummer 7''

Bild till nyheten ''Ingen press att spela med nummer 7''
Luis Suarez insisterar att han inte känner någon press när han bär den legendariska Liverpool-tröjan med nummer sju på ryggen.

Matchtröjan har tidigare burits av Anfield-legendarer som Kevin Keegan och Peter Beardsley - men mest känd från nuvarande manager Kenny Dalglish. Suarez känner ingen press:

''När det gäller jämförelser med nummer sju tycker jag bara det är tur egentligen'', berättade 24-åringen för LFC Weekly.

''Först när jag tilldelades nummer sju blev jag väldigt glad eftersom jag visste att det var ett historiskt nummer som flertalet kända spelare burit under klubbens historia. Men tröjnumret är det sista jag tänker på när jag går ut och spelar.

''Jag försöker bara göra mitt bästa, och det lägger ingen extra vikt av förväntan än något annat nummer skulle göra för mig.''

Suarez var i Dublin tillsammans med Steven Gerrard och Dirk Kuyt när nyheterna släpptes kring Kenny Dalglish's kontrakt på permanent basis som manager för Liverpool. Luis glädje var uppenbar när han höll upp klubbens nya bortaställ med ''DALGLISH 7'' på ryggen.

''Inte bara jag själv - utan hela truppen, blev väldigt glada när han skrev på kontraktet och numera är vår manager för minst tre år framåt.

''Han är en väldigt erfaren manager, känner till allt kring klubben och vet vilken kvalitet och typ av spelare som Liverpool behöver för att uppnå framgång.

''Han har jobbat inom klubben, vet hur allt fungerar och jag tror det kommer hjälpa Liverpool i framtiden.''


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer