Uppgifter: Alisson har inga planer på att lämna

Bild till nyheten Uppgifter: Alisson har inga planer på att lämna

Journalisten David Lynch kommer med positiva uppgifter gällande Alissons framtid på Merseyside efter rapporter om ett stort intresse från Saudiarabien.

Saudi League väntas fortsätta sin storsatsning i sommar och enligt Telegraph är Alisson en av flera Premier League-spelare som ses som intressanta för flera klubbar i ligan.

Thisisanfields David Lynch har till följd av uppgifterna varit i kontakt med källor nära Alisson och dessa ska då ha meddelat att den brasilianske keepern fortsatt trivs väldigt bra i Liverpool och att han därför inte har några planer på att jobba fram en flytt i sommar.

Det är positiva uppgifter, även om 31-åringens kontrakt inte löper ut förrän 2027, vilket gör att Liverpool oavsett vad är i en mycket stark förhandlingsposition. 

Alisson ser alltså inte ut att bli en del av de många förändringar, inte minst på målvaktssidan, som sker i klubben för tillfället. Målvaktstränaren John Achterberg och assisterande Jack Robinson kommer båda att lämna Merseyside i sommar medan Adrián har hintat om ett klubbyte när säsongen är över. 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer