Elliott om drömträffen: Det var på tiden!

Bild till nyheten Elliott om drömträffen: Det var på tiden!
Engelsmannen var briljant mot Tottenham och toppade sin fina insats genom att få fira ett mål av högsta klass – ett firande han längtat efter.

Liverpool och Tottenham bjöd på fin underhållning på Anfield i vad som tillslut blev en 4-2-seger för The Reds. Den absoluta höjdpunkten bjöd Harvey Elliott på då han satte sitt lags fjärde mål med ett kanonskott i krysset.

– Jag trodde att skottet skulle gå över! Jag såg att det sjönk och gick i mål, sa Elliott om målet till Sky Sports.

– Det var på tiden att jag gjorde mål. Jag har träffat ribban och stolpen och allt möjligt i de senaste matcherna. Det är alltid härligt att göra mål, särskilt på Anfield. 

Även om avslutningen på matchen inte höll högsta kvalitet från Liverpools sida så såg de i långa perioder ut att vara ett helt annat lag jämfört med hur det sett ut under de senaste veckorna. Elliott menar att de spelare utan press nu när Champions League-platsen är säkrad.

– Ja, definitivt. Dessutom var vi alla motiverade att kliva ut och prestera. Vi alla vet att de senaste veckorna inte varit bra nog, så är det bara. Idag hade vi chansen att göra rätt för oss på hemmaplan och grabbarna klev ut och gjorde ett fantastiskt jobb.

En annan målskytt, Cody Gakpo, deltog även han i intervjun.

– Vi alla ville spela så här under de senaste veckorna också, men ibland stämmer det bara inte, sa nederländaren. 

– Det här var en viktig match för oss på hemmaplan och som Harv sa så gick vi ut och njöt av det och spelade tillsammans, vi gick för att göra mål och försvara tillsammans. Det är ett bra resultat.

Gakpo firade sitt mål med en målgest riktad mot sin nyfödde son Samuel.

– Det var ett bra inlägg och ja, en bra nick. Jag är väldigt glad. Det var en bra passning och jag behövde bara nicka in den, sa han innan han berättade om känslan att ha en nyfödd son hemma.

– Väldigt bra. Jag är väldigt glad. Firandet var för min son.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️

2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer