– En enormt viktig match för oss

Bild till nyheten – En enormt viktig match för oss
West Hams Edson Alvarez är fullt inställd på att laget ska studsa tillbaka efter den tunga förlusten mot Crystal Palace när Liverpool gästar London Stadium.

Både Liverpool och West Ham kommer till lördagens lunchfight i London med dystra resultat i ryggen. Liverpool förlorade Merseysidederbyt i onsdags och halkade därmed efter i titelracet medan West Ham tvingades se sig besegrade av Crystal Palace med hela 5-2.

– Det är en enormt viktig match för oss, säger West Hams Edson Alvarez till klubbens officiella hemsida.

– Vi vet att vi måste vinna för att hålla oss kvar i kampen om spel i Europa, vilket är vårt stora mål.

– Vi har alla försökt att gå vidare från förra veckan, det var en tuff dag. Det är inte alltid lätt att glömma det som hänt, särskilt inte direkt efteråt, men vi har haft några bra träningar och vi jobbar hårt för att kunna ställa saker och ting till rätta.

– Jag ser fram emot att spela. Det kommer att bli en tuff match, vi vet vilka hot Liverpool besitter, precis som alla lag i ligan, men vi vet vad vi måste göra och vi kommer att kliva ut och göra vårt bästa.

Alvarez erkänner att han förvånades av Liverpools förlust på Goodison Park. Men han vill inte lägga för stor vikt vid det som hänt.

– I Premier League ser vi överraskningar varje vecka, alla lag kan slå varandra. Men vad som hände i förra matchen spelar ingen roll. Vi är medvetna om den kvalitet de besitter och varför de är uppe i toppen av tabellen. Vi kommer att koncentrera oss på oss själva, det lär bli en bra match. 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️

0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer