Rykte: Inget intresse för United-jagade Wilcox

Bild till nyheten Rykte: Inget intresse för United-jagade Wilcox
Liverpool är enligt uppgifter från David Lynch inte med i jakten på Southamptons fotbollsdirektör Jason Wilcox.

Manchester United sägs vara måna om att locka till sig Jason Wilcox från Southampton som en del av det pågående arbetet med att omstrukturera verksamheten under ledning av INEOS.

I rapporter om Uniteds intresse har Liverpool nämnts som en konkurrerande intressent som till och med ska ha kommit överens med Southampton om ett kompensationspaket. 

Thisisanfields David Lynch rapporterar dock att dessa uppgifter inte alls stämmer. Liverpool ska inte vara intresserade av att addera Wilcox till det nya rekryteringsteamet som leds av Richard Hughes i rollen som sportdirektör. 

Hughes har sett till att ta med sig Mark Burchill från Bournemouth och sedan tidigare har Fenway Sports Group säkrat sig Michael Edwards tjänster i rollen som "CEO of Football".

Wilcox har en bakgrund som spelare i Blackburn, Leeds och Leicester och när han lade skorna på hyllan fick han jobb hos Manchester City där han haft en rad olika roller. Han kom till Southampton så sent som 2023 och verkar redan vara på väg bort – men den nya destinationen verkar inte bli Merseyside.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️

0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer