– Hoppas vara tillbaka om ett par veckor

Bild till nyheten – Hoppas vara tillbaka om ett par veckor
Inför matchen mot Brighton gästade Trent Alexander-Arnold Sky Sports studio där han bland annat pratade om sin skadesituation.

Trent Alexander-Arnold har missat de tio senaste matcherna på grund av en knäskada. Säsongen har nu gått in i sitt absoluta slutskede, men den skadade högerbacken hoppas kunna vara tillbaka inom kort för att hjälpa laget i slutspurten.

– Det går bra, äntligen är jag i slutet (av rehabiliteringen). Jag är så taggad på att få komma tillbaka. Det är tufft att titta på och inte vara en del av det. Det är en av de längre skadorna i min karriär så här långt, det skapar en hunger efter att komma ut igen och prestera. 

– Jag hoppas vara tillbaka om ett par veckor, om allting går bra och jag inte åker på några bakslag.

Jürgen Klopp pratade inför matchen om att spelarna som är skadade, så som Alexander-Arnold, Diogo Jota och Alisson, förhoppningsvis kan växla upp i träningsintensitet steg för steg med start denna vecka.

Skulle det dröja två veckor innan vicekaptenen är tillbaka i spel missar han minst tre matcher, troligtvis fyra då Crystal Palace gästar Anfield 14 april.

Conor Bradley och Joe Gomez har presterat på en hög nivå i Alexander-Arnolds frånvaro, vilket gör att han är väl medveten om att han inte kan ta sin plats i laget för givet.

– Jag måste jobba hårt, jag kommer inte bara komma tillbaka in i laget. Det är inte vad jag förväntar mig. Men jag är taggad. Jag vill komma tillbaka och hjälpa laget i titelracet. 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️

5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer