Nunez i träning inför Brighton

Bild till nyheten Nunez i träning inför Brighton
Maxi Rodriguez har på sociala medier gett en sorts skadeuppdatering vad gäller Darwin Nunez inför helgens match mot Brighton.

Darwin Nunez ådrog sig en skada i förlustmatchen mot Manchester United innan landslagsuppehållet och tvingades lämna återbud till Uruguays samling.

Jürgen Klopp sa efter matchen på Old Trafford att det endast rörde sig om en lättare skadekänning, så förhoppningen har hela tiden varit att anfallaren ska vara redo för spel när Brighton gästar Anfield på söndag.

Det verkar åtminstone som att Nunez är i träning på AXA Training Centre. Ex-röde Maxi Rodriguez, som är kvar på Merseyside efter att ha spelat i välgörenhetsmatchen mot Ajax i lördags, har publicerat en bild på sociala medier där han skriver att han träffat anfallaren i samband med en träning.

Rodriguez och Nunez spelade tillsammans under en period 2018 då båda tillhörde den uruguayanska klubben Penarol. 

Bilden ger inte mer information än det faktum att Nunez var i träning, inte någonting kring huruvida han tränade fullt eller individuellt. Anfallaren ser dock ut att vara på gott humör och förhoppningsvis tyder det på att han är redo för att ta sig an Brighton på söndag!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️

3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer